EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2015-07-03
19:01:27

Sommar sommar sommar

Snart har det gått fyra veckor av denna praktik, sju stycken kvar... 
 
Jag har det hur bra som helst!  Vi har stundvis haft girlpower på bryggan denna vecka med styrman Ida, matros Therese och så ja då.  För närvarande trivs jag med alla ombord.  Lär mig nytt hela tiden vilket är jättekul! 
 
Nu har jag gått dagvakt senaste tiden så det är tidig morgon varje dag, 04.00 börjar jag. Väldigt fint med soluppgång de dagar när det inte är molnigt!
 
 
Igår på eftermiddagen så jag ett fartyg jag känner igen, händer ganska ofta men igår var en sån gång när det är extra kul. Vi körde nämligen om Shetland Cement som var påväg till Surte. Ligger i Göta älv, mellan Göteborg och Kungälv.  Henne har jag sett några gånger på älven. Igår var det ju lite avstånd så på bilden är hon mini men tar med den ändå  :-)
 
 
 
På väg in i Travemünde idag. Strålade sol och jättevarmt!  Sommaren är här, fått lite solfärg, snygg T-shirt-bränna haha.
 
 
På väg ut från Travemünde efter lossning och lastning satt jag och Therese och dinglade med benen och göttade oss på backen i väntan på att vi skulle passera sista bojparet så vi kunde säkra ankarna.
 
Underbart att sommaren är här!
 
Peace out 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: