EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-05-31
17:02:53

...moln

...ja, humöret alltså, för vädret är stårlande. Idag gick nämligen sinnesstämningen ner igen, inte lika illa som i onsdags men inte bra i alla fall. Jobbet gick långsamt, tror aldrig det har gått så långsamt som det gjorde idag. Fick lämna över till Emelie med saker kvar att göra, det gillar jag inte!

De är bra mina kollegvänner på jobbet, de bryr sig om mig, fast idag hjälpte inget kändes det som. Var med Robin och åt suchi när jag väl kom där i från innan han skulle börja jobba och det var gott men blev bara glad för stunden. Gick och tränade som en galning men humöret höll sig lågt.

Tänkte att om jag sätter mig vid kajkanten och tittar på båtar så kanske jag blir glad, det brukar jag ju bli. Såg att KBV 001 Poseidon skulle komma in och det är alltid roligare att se stora båtar köra än att de ligger stilla vid kaj. 


Två tankers i torrdockorna på Cityvarvet. Ekskär (NO) och Astina (SE)  nu har det kommit en bogserbåt också såg jag och eftersom det är nedsänkt kanske Ekskär är påväg bort. Hoppas det kommer någon ny båt snart man kan kolla på :)

KBV 001 Poseidon gled förbi där jag satt vid Rosenlundskajen i solen.  Så fin så!  

Jag hoppas det negativa i min hjärna försvinner snart, inte jag att vara nedstämd. Jag som jämt är så glad. Jag säger som Håkan Hellström i Brännö Serenad  "Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den?"

peace out
2013-05-30
21:03:05

Tur till Hönö


Lilla jag på Hönö. 

Glass- och badbilden som tog oss ut till öarna och sedan till Lilleby-grillen för käk :D

Blev en bra kväll och nu är jag lite gladare men inte på topp, jag kan må bättre det vet jag, men är på väg.

peace out
2013-05-30
13:41:10

Sol

Strålande dag och sinnet är inte stålande men kanske på väg att bli någolunda ljust i alla fall. Hade en riktig skitkväll igår, värsta på länge faktiskt. Så kan det vara. 

Jag är ledig i dag också så jag tog en filt och la mig i solen och läste en timme på förmiddagen, varmt var det så efter den timme kröp jag in i mitt bo och väntar på att solen kommer till min uteplats i eftermiddag i stället. min soffa är väldigt skön idag så jag dejtar den ett tag till tänker jag, sne får vi se vad dagens andra hälft bjuder på.

peace out