EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-04-30
13:39:44

Sol sol sol sol sol sol sol!!!!!

Ojojoj, idag är ju verkligen inte en dag att sitta inne på! UT I SOLEN! :D jag ska springa ut i solen snart jag också men måste fixa lite in för nästa vecka med skola och träning och annat pyssel, planera lite.


Har jobbat idag på morgonen så fick åter igen avnjuta en kalasig hotellfrukost, ska göra det i morgon också så det blir inget Valborgsfirande för min del, jag kör på jobb istället :)


Fixade förresten min balkong igår, det blev hur bra som helst! det bästa var nästan att bordet och stolarna var nedsatta 100:- vilket gillas! :D Bild kommer väl sen någon gång :D


Jobbar hela långa dagen i morgon också, från 9.40-19.40 :D JIPPII tjock plånbok gillas också! :D


peace out
2011-04-28
11:31:20

Väntan...

Ojojoj! Jag kan knappt bärga mig till jag får reda på tentaresultatet!!!! Det kändes riktigt bra så nu vill jag bara veta om min känsla speglar verkligheten eller inte :P nu ska hjärncellen få vila sig lite :) nya tag i morgon då ny kurs startar! :D


peace out
2011-04-27
22:36:01

sista plugget

Idag har det varit plugg i massor, så här dagen innan tentan har jag repeterat och repeterat och repeterat... jag känner mig relativt säker på detta nu faktiskt och jag har testat min akunskaper på de gamla tentorna vi fått ut och jag har också suttit med bästa faster Inger i telefonen i 2 timmar och 13 minuter och diskuterat mitt plugg och hon har förhört mig. Det gick bra och jag blev mer säker. Så nu känner jag mig redo att skriva tentan!
Jag kommer klara tentan i morgon!!! så är det bara!;Dpeace out