EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-07-25
14:34:26

Fullt ös

O'hoj!

Ja, nu blir det inte så mycket uppdaterande här. Det är mycket att göra här på dykcentret och jag vill ibland kunna klona mig själv. Men det är kul att ha att pyssla med! Båten går finfint och kör ut massor med dykare på havet till alla olika fantastiska dykplatser :D

Jag och Kristian hoppade i plurret i tisdagskväll och gjorde ett kanondyk. Skönt att man själv kan få filosofera under ytan lite.

Helgen är fullt ös medvetslös med många utfärder och det fortsätter nog med bara något enstaka inlägg här en tid framöver. Min blogg.se-app vill inte fungera och jag har måttligt bra internet så bilder är svårt. Ska försöka lösa det och lyckas jag så märks det ju.

Sommaren är kanon!

peace out
2013-07-19
08:59:00

Det är här solen finns

Strålande sol i flera dagar, något vindigt igår men idag helt fantastiskt. Idag blir nog vår käre båt lagad helt också, ska bli gott att få tillbaka den.I förrgår fick jag dyka lite, det blev med Monica som inte dykt torrdräkt på 2 år. det gick superbra! Såg superstor brännmanet, massa andra fiskar, större havsnål, maskeringskrabba.. m.m mycket bra Dyk med andra ord :-D Nu är min kära systeryster här också, tillbringade gårdagen på klipporna. Vi hälsade på Calle och Hannas kattungar också och lekte dem trötta Lakrits är den vita och Bamse är den randiga, såå söta!!!! :-D

peace out
2013-07-13
18:26:44

Vår Branskär ska bli frisk

Ja det blir inte bättre med vår lille båt, inte ens med den inhyra andra Brandskären... otur kan man säga. Nu ska dock snälla Åke hjälpa oss att slå följe till varvet i Lysekil, förhoppningsvis går den hela vägen men Åke finns med med sin fiskebåt Eskö i fall att den lägger av :-)


Redo för varvet i Lysekil. Nu hoppas vi detta löser sig, stämningen blir så mycket bättre då!

peace out