EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-03-29
10:41:39

Premiärtur

Första dykplatsen för i år blev Likskär.I går var Magnus och jag i och dök precis vid centret. Det var kallt! endast 2 grader. 22 minuter stod vi ut och min torrhandske läckte så fingrarna var bortdomnade efter 5 minuter. Men gött att få komma i igen. Tror det blir ett till Dyk.
2013-03-28
11:54:29

Smögen över Påsk

Då åker snart jag och min kära dykkamrat Magnus upp till bästa Smögen för att träffa alla andra goda dykfolk och göra årets (för mig) första dyk, i svenskt vatten vill säga. Naturligtvis ska påsken firas också.  Kan hända jag slänger upp en och annan bild här och om inte så kommer det efter helgen. 

GLAD PÅSK!
2013-03-27
19:03:12

Baltica

I går när jag skulle in till stan för träning så såg jag från bron att det kom en spännande båt. Den såg ut att lägga itll vid Stenpiren så jag halvsprang från Lilla Bommen och bort dit. Den var lite isbrytarlik och jag såg på MT att det var Baltica. Konstigt nog fanns ingen info om henne där. 


Baltica tillhör Sjöfartsverket och systerfartyget Scandica har jag ju sett tidigare. De används båda till farledsarbete, alltså de kollar så prickar och andra sjömärken står på rätt plats och inte har flyttat sig. De används också som isbrytare när det behövs.

Det är alltid så roligt när man får gå nära och kolla på de stora båtarna. Det funkar ju att se dem på håll också. Trevligt när det händer, synd det är så sällan bara

peace out