Tv-spelkväll och utsikt

--2013-06-25 -- 18:49:22--
Igår när jag hade fixat det mesta till festivalen så träffade jag min kära vän Robin för att dricka öl och spela tv-spel. Jag är ju helt värdelös på tv-spel för jag fattar ju inte hur man styr gubbarna riktigt, blir bra ibland men sen blir det kaos och jag blir dödad. Bättre att Robin spelar och jag kollar på, lika spännande det ju!  Avslutade dock med Singstar och det är jag ju bra på så då vann jag, tycker dock det är otäckt att sjunga men blir ju kul ändå.

Gick sedan till Halta Lotta och käkade middag för sedan gå upp till utkiket och titta ut över staden med öl i hand och musik från telefonen. Perfekt!  Bra avslut innan jag åker till Smögen för att jobba :D

 
 
Sista inför i morgon fixas nu och jag tror inte jag missat något, ska till och hälla upp min Kaptensdryck i pet-flaskor och packa det sista :D Jag är redo för festival! :D

peace out

Underbara midsommar

--2013-06-25 -- 12:01:48--
Denna midsommar har verkligen varit i världsklass!  Lilla jag är en mycket glad människa!  

Mitt mål att ha kul uppnåddes med god marginal. Jag måste nog få säga att det är min bästa midsommar någonsin! 

Avslutade på söndagen med att gå runt och filosofera på klipporna och titta på solnedgången. Hela jag känner mig lite lätt och jag hoppas den här goda känslan håller sig kvar i min kropp. Kan det vara så att jag har blivit kär? 
peace out

Midsommar på Smögen

--2013-06-19 -- 18:06:31--
Min dator dog i söndags så har inte kunnat uppdatera något... appen blogg.se är lite opålitlig men verkar funka ibland, nu till exempel...

Jag är påväg till bästa ön igen, ska fira midsommar där och kände att det var bäst att åka idag ifall strejken även kommer påverka busstrafiken, vet ju inte något alls i nuläget.Köpte nya skor härom dagen, så nöjd! min favoritfärg :-D

Sinnet är hyfsat stabilt nu så det är bra. Ska sikta på att ha kul i helgen, har inte firat midsommar på 3 år så är dags känner jag.

Peace out

Maersk Mc-Kinney Möller

--2013-06-14 -- 18:08:02--
I dag namngavs den första Triple-E. Hon döptes till  Maersk Mc-Kinney Möller. Om två veckor börjar hon sin resa mot Europa och den 27:e augusti är planen att vara i Göteborg. Då ska jag vara på plats!
Läs mer här: Worlds Largest Ship

peace out

Projekt dyktröjor

--2013-06-12 -- 19:09:05--
I går startades projektet Göra om dyktröjor till täcke/filt. Äkta terapiarbete. Satt upp till kl ett föregående natt, det var så kul och jag var så inne i mitt uppdrag att jag inte kunde sluta. Fick avsluta när undertråden tog slut och ögonlocken var tunga, alltså kl ett.   Det är till Amelie jag gör detta, det är hon som är ägare till t-shirtsen. Jag är nöjd men nu är den svarta tråden slut så måste skaffa mer innan jag kan fortsätta. Vi ska också köpa tyg till bakidan. Det ska alltså bli som ett täcke är det tänkt. 

Smart sätt om man har massa t-shirts som innehåller minnen men som man inte använder mer men inte vill slänga.
Sy, sy, sy, sy.....

 
Kanterna ska jämnas till också. Ja gär nöjd! Får bli fler bilder när det är klart. 

Förkylningen är kass och jag är måttligt munter i huvudet men fortsätter bita ihop.

peace out
 
 

Solen skiner över Kleven

--2013-06-10 -- 09:53:06--
I torsdags åkte jag till Smögen efter jobbet.. Det var gott att komma iväg redan då och inte behöva åka på fredagmorgonen. Det har varit en del att göra på centret vilket är kul. Många glada gäster, långt ifrån högsäsong men ändå mycket att tänka på, känner att jag inte är helt insatt än men är på god väg. Glömmer så lätt bort massa saker och kassan är så otäck och där är jag nervös att göra fel. Det kommer gå bra när man får öva lite och kommer in i rytmen igen.

Fredagen satte vi oss på 3:an för mat och dryck och titta på alla glada studenter i sina vita mössor som sprang runt. Det vimlade av poliser och ordningsvakter så jag tror det var hyfsat lugnt ändå. Kul att träffa massa goda vänner också. 

Lördagen var båten näst intill full och lite provdyk. Solen stekte och jag fick lite färg. På kvällen när gästerna åkt drog jag och Kristian på oss utrustningen och gjorde ett dyk. Det var gott att komma i vattnet trots att jag läckte men ska ta en närmare titt på det senare. Efter det fick det bli bastu och öl. Promenerade till bryggan för en bit mat och en öl efter det och det var en fin kväll.
 

Båten på ingång efter lördagens sista utfärd

After dive/work-öl

Utiskt från Hållö Bars balkong, kanonkväll, så vacker himmel. (Synd på lyktstolpen)

Även på söndagen stekte solen och jag fick mer färg, lite röd så får väl vara beredd på att det försvinner snart. Ska gardera mig med solkräm innan jag åker upp på heltid. 
nästa sväng dit blir över midsommar har jag ätnkt. Tror inte planerna kommer ändras men man vet aldrig. 

Förkylningen som legat och grott länge nu bröt ut efter lördagkvällen. Kanske inte det smartaste draget att dyka, basta och dricka öl... jaja, överlever nog även om mina bihålor  bankar på som om de vill lämna min kropp.

Nu har jag en vecka kvar på Trafikcafeer innan semester och sedan två månader på Smögen.

peace out

Stilla morgon

--2013-06-05 -- 21:21:49--
Det börjar ordna upp sig i sinnet nu. Känner att jag ligger på en bra nivå, hoppas det håller i sig lite. I morgon jobbar jag sista heldagen innan tre dagars ledighet. Ledigheten tillbringas på bästa Smögen och där blir det också lite jobb men eftersom det är helt annorlunda jobb blir det avkopplande även om det kan vara mycket att göra. Värmer upp lite inför sommarens bravader. Räknade ut att jag sedan i fredags har jobbat 65 timmar om man räknar med morgondagen, kanske lite väl mycket kan man tycka... det tycker jag. 


Så mysigt i morse när jag gick till jobbet. Vindstilla och gott. Vågade dock inte springa varken i går eller idag då förkylningen tränger sig på. Tänker att den ansträngningen är obra.
Kl 04.30 kryper solen fram bakom skogen, lagom när jag promenerar över Göta älvbron

Blev jätteglad över godståget som kom och tuffade förbi, mitt gillande av tåg håller i sig fortfarande även om intresset för fartyg tagit över mer. Påväg till hamnen med massa konteinrar. Då drar tankarna igång och nyfikenheten om var de ska och med vilken båt de får åka och vad som finns i dem osv...  Massor med Maersk Line-konteinrar, mitt favorit rederi :D  Tiden går fort när man funderar på sådana knasiga saker och vips är man framme på jobbet  :)
 
I morgon är det som söndag och det känns bra, då kanske jag hinner lite mer på jobbet än vad jag han idag. Kom stora leveranser så han inte med så mycket sidosaker. Hoppas jag gör det i morgon. Satsar på det.

Peace out

Obra helg men båtsyn

--2013-06-02 -- 19:03:00--
Ja, jag tycker faktiskt att vi bara glömmer bort de här två dagarna som precis har passerat.  Jobbat för galet mycket lördag: 06-22.45 och söndag 06-17. Sjuklingar och olyckor är denna helgs ord. Känner mig halvt hjärndöd.  Men som sagt, vi kan glömma det och ta nya tag!

På väg hem från jobbet idag så såg jag att RMS Rahm skulle passera ut genom älven så väntade på henne och sen promenerade jag hem trots ont i ben och fötter. Gick in på Ica en sväng och köpte en yoghurt och fick komplimang för mina tatueringar av en man bakom mig i kön, det var kul :D 


Så trevligt att få se båt igen,  idag blev jag precis så glad som jag brukar bli så sinnet verkar vara i bättre form. Skönt!  RMS Rahm var det alltså som åkte förbi på väg mot Düsseldorf. 

Hoppas den kommande veckan inte kantas av tråkiga saker. Hoppas den blir kul!  Som du märker lever jag på hoppet...

peace out


RSS 2.0