EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-02-27
18:16:53

Låååånga dagar

Onsdag ochtorsdag är långa dagar för min del, fem till fem båda dagarna. Jag är väldigt trött. Det går bra att jobba i alla fall så på ett sett är det lungt men det är när man kommer hem som man bara vill lägga sig och sova. Dock vill jag inte få någon komsigt rytm på dygnat så ska vara uppe lite till ändå, tror inte det är bra att sova för mycket heller, brukar kunna bli tröttare då.


Min dator har halvt kapsejsat också. Det är gröna och lila streck lite här och var. Det är lite jobbigt för jag hade tänkt se Dicte idag, avsnittet som sändes i måndags men nu kan jag inte det för det är grönt överallt :-(    jaja, får se om enda sättet att lösa problemet är att köpa en ny... återstår att se.

peace out
2013-02-24
18:38:19

Locka håret?

Min dag har varit bra men jobb, träning med fokus på ben sedan  sköldpaddsbesök. Mer behöver jag nog inte säga om dagen. Den avslutas med att Lisa och Daniel kommer hit och lagar middag till mig och lånar min bäddsoffa över natten. I morgon jobbar jag 5.30-13.45 på tåget och hoppas natruligtvis på snälla resenärer. 

Snubblade också över den här videon....
...och efter att ha sett den vet jag inte om jag vågar testa att göra några lockar. Nu när jag ändå börjar få lite längd på mitt hår...Okej, lite roligt är det men samtidigt lite hemskt. lite synd om henne är det allt.

peace out
2013-02-23
18:14:07

Lång jobbdag som gått fort

I morse var det upp kl 5 som gällde. Lite segt var det men så fort man kommit upp är det oftast inget problem. Jobbade 6-17 så det var lång dag som väntade, vilket också är okej när man är förberedd. Det känns som att allt har gått fort idag. Mathias som var min reserv stannade kvar 1,5 timme och hjälpte mig klart med alla mackor, det var snällt. Sedan bara rann tiden iväg och det var plötsligt slut. Fick dessutom skjuts hem av Lisa och Daniel, fick ett hemma-bio-system av Daniel, ljud alltså. Ska väl försöka plocka ihop alla delar och få ordning på det, får se om det blir ikväll eller om jag spar det till en annan dag. 

I morgon är det kortare dag, bara 6-12 och då blir det gymmet och sedan en sväng till Amelie och Carls lägenhet för matning av sköldpadda och fisk. Får nog sällskap av Lisa och Daniel på kvällen för de ska låna min bäddsoffa då de håller på att flytta. Blir skoj!


Är väldigt trött i fötterna efter denna dag så helst vill jag inte resa mig ur soffan alls faktiskt!

peace out