EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-12-31
18:32:00

Kort summering av Året 2012

Jag vill nog påstå att året 2012 varit ett bra år. Har inte hittat var jag skrev upp för mål för året så jag kan inte stämma av om jag klarat några eller inte. Lite synd faktiskt för det hade varit skoj. 

  • Det har blivit väldigt mycket fokus på dykning detta år. Totalt blev det 29 stycken. Första dyket gjorde jag och Amelie den 21 mars och det sista den 27 oktober så  säsongen blev lång.
  • Jag har kollat på väldigt mycket båtar, fått se många fina skönheter. Startade den nya kategorin "Fartyg"
  • Jag skaffade mitt akvarium.
  • Thåström släppte nytt album.
  • Whitney Houston dog.
  • Jag har upptäckt Ulf Lundell och blivit fast.
  • Jag har lärt mig mycket om mig själv.

Jag har varit ganska så mycket på bästa ön Smögen också. Många fina stunder där och det hoppas jag även det blir det kommande året. Förhoppningsvis blir det kanske en lång stund där också under sommaren. Självklart har humöret och sinnesstämningen varit både upp och ner. Förvirrande också. 

Jag är nöjd med året, känns som att jag kommer ihåg det positiva mest så det är ju tur. 
 
Som jag sagt tidigare så är jag av sorten som håller löften och lovar inte saker jag inte vet att jag kan hålla till 100% och därav har jag inte har nyårslöften... dock sätter jag upp mål som ska uppnås. Jag klurar fortfarande på formuleringarna av 2013 års mål så de kommer väl upp senare.

Gott nytt år allesammans! 2013 blir nog kul!

peace out
2012-12-29
20:24:37

Trevligt besök

En halvdag på jobbet som gick jättefort idag. Det flöt på bra trots en försovning men det löste sig och hon var på jobbet snabbt och kunde hjälpa mig fram till dess att hennes andra vända skulle börja. Jag var hemma strax efter ett och då fikade Jag, Mamma och Pappa lite. Min kära faster Inger och hennes Jaak kom också på besök och vi gjorde tacos och tjötade i massor. Så det har varit fullt hus här nästan, så fint att träffa alla godingar igen. Dröjer kanske en stund till nästa gång nu. De bor ju på fel kust allihop. (För jag bor ju på den bästa kusten)

Sedan börjar jag misstänka att min kära Maersk Eleonora kanske kommer nästa vecka, jag hoppas det. Hon är påväg till Bremerhaven nu efter ett uppehåll i Rotterdam och det brukar vara de närmaste anhalterna innan Göteborg. Hoppas på det! Då trippar jag till Tångudden och kollar på henne! Det ser jag fram mot!  Inte allt för längesen hon var här, 16 oktober förra gången. Så då har hon hunnit till Kina en sväng igen :D

I morgon tar mina kära föräldrar sina väskor och kör hemåt norr igen. Det har varit så trevligt med sällskap, så nu blir det ensamt igen :(   jaja, det är väl sånt man får ta...  så de har åkt när jag kommer hem från jobbet i morgon. 

peace out


2012-12-28
20:12:30

Mamma- och Pappabesök och lite båtar

Min kära Mor och Far är på besök nu och igår var jag ledig så då var vi på utflykt. Vi åkte ut till Fiskebäck och tog en promenad, det var jättefint väder. Självklart tog vi en promenad i hamnen också så jag fick kolla på alla båtar. Många trålare som låg inne så jag hoppade och studsade av lycka :D  

Fina fiskebåtar i Fiskebäck. Båtarna som syns är (sett från vänster) Älvsborg, Rön, Vingasand.
 
När vi blev kaffesugna och det var dags för fika så åkte vi till Saltholmen och tog Silvertärnan till Brännö. Vädligt trevligt att åka lite båt, vi gick alltså inte av båten utan bara satt kvar och fikade. Hade tur och fick se Dornbusch (DE) anlända också. Fick dock ingen bra bild på henne.

Hade tur och fick se konteinerfartyget Merwedijk  (NL) också. 

Det var en mycket trevlig dag. Strålande sol och lite smått kyligt, perfekt.  Sedan gjorde vi middag när vi kom hem, supersmaskens. Känns bra att bli ompysslad några dagar. De har beslutat att stanna till söndag så jag får även morgondagen med dem. Ska jobba 6-12 dock men det gör ju inget. Idag jobbade jag 10-17 och det gick bra, lite leveransstrul bara men det löste sig. 

peace out