EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-05-28
19:56:30

Stolfix och gulligt lok

Hittade denna stol i soprummet för någon vecka sedan... den var ju trasig och lite sliten och ful så jag fixade den. Eftersom delar saknades blev det svårt att laga den så jag tog bort själva ryggen och nu agerar den pall. Målade den vit också för den bruna färgen som var gillade jag inte.


När jag jobbade i lördags och kom till Ängelholm så stog det här söta loket där. Det ser lite ut som en hund :)

Ra 987: Rapid 3. Mycket fint lok! Det finns inte många sådana här lok kvar i Sverige, de är tagna ur trafik. De är utspridda på olika järnvägsmuseum i Sverige, om jag förstod rätt byggdes det endast 10 st lok och det är 9 stycken kvar i landet.  De byggdes på 50-talet.

Denna måndagen har varit bra också, packjobb och en löptur på kvällskvisten, kanon!

peace out
2012-05-27
10:54:22

blandad känslodag

Igår morse fick jag väldigt tråkiga nyheter... kan hända att man läst om detta i någon tidning. En 39-årig kvinna omkom under ett dyk på Malta. Nu är det så att jag vet vem denna kvinna är och har träffat henne, hon var en väldigt trevlig och god människa. Jag känner henne inget närmare men jag har nära vänner som gör och det känns ändå tungt. Tankar går naturligtvis till nära och kära till henne. Vila i frid Mikaela!

Med lite solrgsen stämning i kroppen gick jag till jobbet i alla fall och det var ju en lång dag som väntades. Det var varmt, mycket folk och signalfel... men jag uthärdade för att sedan få lite glädje i kroppen igen när självaste Robert Wells vill ha kaffe :D  han var min idol (kanske lite nu också) när jag under en 5-årsperiod i grundskolan klinkade piano. Lite nervös var jag allt  :)  

Så gårdagen var en dag med blandade känslor och så även blir nog denna dagen, funderar mycket nu.

peace out
2012-05-26
08:19:34

Fredagsavslut på Fotö

Fredagen avslutades på bästa sätt men Lisa, Daniel och Magnus. Tog pick och pack och grill och åkte till Fotö. Kunde nog inte bli bättre avslut på den lediga fredagen!Charmigt att dricka rosé i plastmuggar :D

Fantastiskt! 

Idag lördag väntas två vändor till Ängelholm, evigheter sen jag var där så känns nästan kul att åka dit :D  så det är en lång jobbdag som väntar men jag ser fram mot den :)

peace out