EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-03-30
21:02:41

Scandica

Får påbörja nya kategorin här, att den inte kommit upp tidigare är ju ett mysterium!!!??? Jag är ju lite förtjust i stora fartyg och från och med idag finns denna kategori där jag kan samla alla fina båtar jag ser :D Kommer någon båt lite då och då :)
Den här skönheten har legat på Gotenius varv några dagar och jag har undrat vad det var för en båt. Men jag hade en sån tur härom dagen när jag skulle till jobbet, jag tog bussen just denna dag och kommer precis när Göta Älv bron har varit öppen för att släppa under en stor båt, trafiken börjar precis rulla när jag kommer så jag hade ju tur. Jag lyckas då skymta att det är den där isbrytaren jag undrat över ett tag så kollade upp det på MT:s app och nu har jag kollat lite mer om båten. Den befann sig i förrgår på Smögen den lyckosten!!!! 

Scandica används mest som arbetsbåt, t ex utprickning av farleder. Den är endast reserv som isbrytare :)  

Man blir ju alldeles glad av stora båtar :D
2012-03-30
20:35:38

Uppladdning med pyssel

Råkade försova mig lite i morse så det blev ingen fix med uteplatsen... tog det lugnt och kollade på tv (Bygglov med snygg-Matte) medans jag käkade frulle och beslutade mig för en tripp till Hornbach. Det tog inte så lång tid att gå dit, var dock där jättelänge för det finns ju så mycket att kolla på och man får så mycket ideér om hur man kan fixa och dona hemma. Jag lyckades dock hålla i slantarna och bara köpa nödvändig växtnäring till akvariet och en pidestal till en av mina blommor, blev fint! Pidestalen är tänkt att ha på uteplatsen sen, ska flytta ut lite växter när det blir mer ihållande värme ute.  Det var riktigt skönt ute och skönt att gå. Gick även till Hemköp för lite matinköp på eftermiddagen. 

Ingen direkt träning idag förrutom promenaderna. I morgon väntar jobb från kl 6 till 22.45 så känns som att det är dags att sova snart och ladda batterierna. Söndag är det jobb 9.30-20.45 så även det en lång dag. Hoppas det det blir en rolig helg på jobbet, jag förväntar mig det i alla fall! Brukar bli så :D

peace out
2012-03-29
21:11:36

Fina fisken dag

Känner mig mycket nöjd med dagen idag! Har hunnit med ganska mycket och det fortsätter nog förhoppningsvis i morgon. Idag har jag avverkat: fönstertvätt, akvariestäd, tvätt, påbörjat uteplatsfix. Det sistnämnda är inte klart än och förhoppningsvis får jag tag i husvärden i morgon och att han har grejer så jag kan fortsätta. 

Har hunnit med att träna idag också. Tog mig till gymmet och körde genom kroppen. Har börjat med 100 push ups igen också... har laddat ner appen och ska se hur långt jag kommer denna gång :) haha förra gången gick jag från att kunna göra 3 till att göra 16 på, ja, jag tror det var 5 veckor... det var kul. Det får mig att tänka på Smögen också och då blir ajg glad :)

Nu sitter jag bänkad framför finalen i Biggest Loser Sverige. Blir glad av den kämparglöden som finns hos dessa otroliga människor! otroligt!
peace out