EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-07-31
20:25:46

Tjejkväll och storm

Igår hade vi tjejer en kväll i konferansen i Kon-Tiki huset. Vi drack slattar som folk lämnat när de bott här. Det var en del vill jag lova och så åt vi mat från Lagergrens...supergott och väldigt mättande!   Det var en väldigt trevlig kväll, dock orkade jag inte gå ut efteråt så jag gick hem, Var hemma vid ett tror jag.

Det tog lite tid att gå hem då det blåste och regnade förfärligt mycket. Det var medvind på bryggan så man fick gå och hålla emot för att inte blåsa i vattnet kändes det som. Sen blev det motvind och då kom man knappt framåt och regnet gjode riktigt ont.   Väl hemma blev det duschen direkt men riktigt varmt vatten...så skönt så :D

Idag skulle jag börja i butiken vid fyra och jag sov väldigt gott i natt. Hade alarmet på tio och sen vaknade jag lite svagt när Lisa och Daniel bar saker från B3 (förråd) men somnade igen ganska snabbt. Sen fick jag sms från mamma och sen somnade jag igen. Patrik kom och väckte mig vid halv tre och då kände jag att det kanske var dags att gå upp.

Sen var det dags för lite möte och sedan hängde jag med till butiken efter det. Så vid halv sju var jag i butiken och det känns inte som att klockan är halv nio snart... men dagen har än så länge varit bra :D 

Försökte ta kort på vågorna idag också men det blev inte så bra...skulle vilja ha en snäppet bättre kamera. Får nöja mig med att kolla på dem :D  tycker om att kolla på havet när det är storm...det är så mäktigt! Om det inte är allt för mört när jag kommer hem så ska jag nog ta mig en promenad på klipporna och kolla lite. Blåste tydligen 23 m/s i morse om jag inte minns fel och 28 något i byarna...det är väldigt mycet. Men solen skiner vilket är positivt :D

peace out
2009-07-30
16:52:37

Det går nästan att simma på trallen

På förmiddagen så var det uppehåll och solen kikade fram lite... och helt plötsligt från söder kommer jättemörka moln inrullandes... sen bara vräker det ner vatten. Helt sjukt vad det regnade, åkte skridskor med flippfloppen på trallen här utanför för just när det regnar som värst blir man ju såklart tvungen att gå ut och göra något viktigt...så typiskt.

Det är fyra utfärder...det han avta med regn och åska så tredje utfärden blev av iaf...det var så mycket regn att man inte såg Hållö igen. Det varade kanske en halvtimme och sedan sken det upp igen och nu ser man Lysekils kyrktorn igen. I morgon blir det kanske inte utfärd för det sk a blåsa 17-23. Det är väldigt växlande idag. Blixten slog ner i berget precis utanför också så allt bara skallrade och det blev en jätteknall efter det. 

Sotenäs Radio fortsätter samla pluspoäng :D   de har spelat tre MeatLoaf låtar på tre dagar...har aldrig hört en MeatLoaf låt på radion förr... så roligt!  

Nu har jag hamnat i butiken igen och det är ganska skönt...har varit en ganska jobbig dag... sov mycket i natt tror jag och väldigt hårt...vaknade inte en enda gång efter filmen....men är ändå trött... inte taggad att göra något alls. Kanske hinner bli taggad till kvällen för då har Sarah och Malin planerat tjejkväll... det ska jag väl orka ta mig till en stund iaf. Har inte varit taggad att gå ut på krogen något alls känns det som. Inte riktigt likt mig.

peace out
2009-07-29
21:51:39

Hjärnan börjar tyna bort av allt jag vill komma ihåg

Full späckad dag med fyra ufärder och än en gång har jag fått vara offer på EFR-kurs... det var gamla farmor i köket denna gång också och kassörskan som var medvetslös. Sen fick jag dra iväg till butiken för det kom in några som hade en trasig högtrycksslang och vi hade inga här så jag fick åka. Trodde det skulle gå på tio minuter typ, men tji fick jag för inne på Smögen var det kö...lååång kö...tror hela min tripp fram och tillbaka tog ne halvtimme. Men allt ordnade sig iaf.

Nu får jag äntligen sitta ner en stund efter allt springande runt över hela centret och plockat in utrustning och letat utrustning och lite sånt...mina flippflopp är så slitna så jag har lite ont i fötterna och kände att jag behövde lite paus. Ska torka i torkrummet sen när Växjö hängt in sin adrypande blöta saker... de kom precis tillbaka från Bayen för de har gjort ett kvällsdyk.

Men allt har gått bra hela dagen och jag längtar bara efter en film nu så man kan slappna av lite....risken att somna kan jag säga är väldigt stor ikväll med. Vi försökte med Sweeney Todd igår igen och jag lyckade se ganska långt och jag har ingen aning när jag somnade och sen sov jag som en sten och vaknade 04.14.

Krånglat med bokningne har det gjort också fast egentligen inte...det var jag som missat lite och rättade till det utan att det behövdes. Men det är inte så farligt men man känner sig ju helt slut i huvudet.  Kom ihåg lappar är bra!

Ska städa snart också. Men måste vänta tills alla är klara... kan iaf börja skura damernas :D

Detta var väl det som jag minns av denna dagen.

peace out