EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-05-31
17:20:19

Sol, sol och mera sol och massa plugg

Det har verkligen varit riktig sommar idag! Massor med sol :D Jag och Patrik gick till centralen och jag hade min gråa studentklännig på mig :) och flipp-flopp så klart :P blev väldigt varmt att gå i solen...men det var skönt att komma ut, ännu bättre hade det varit om man inte varit förkyld.

Efter att ha lämnat Patrik på stationen så gick jag till Nordstan för att "shoppa" på Apoteket och sen gick jag hem igen. Väl hemma satte jag mig och kollade igenom mina renskrivna anteckningar och gamla tentor som vi fått...måste klara tentan i morgon!!! Måste, måste, måste!! (måste är en väldigt fult ord!)  Jag vill, Jag vill, Jag VILL!!!!  (vill är ett bra ord!)

Ska fortsätta med pluggandet ett litet tag till och sen slappna av och försöka lägga mig tidigt.

hare gott

peace out
2009-05-31
10:58:35

Sömn är bra

Trött och grinig var jag när vi kom hem med bussen till NE-terminalen...blev mycket senare än vad jag tänkt mig och jag ville bara gå och gömma mig någonstans och bara vara och komma fram när allt var bra. Men det var stress hem för att duscha och göra sig någorlunda fin för det var inflyttningsfest i Partille som gällde. Stress, stress, stress var det som gällde...jag lyckades skynda migoch kom till centralen så vi (Jag +Patrik, Oskar och Erik) kom med 18.47 tåget. Hur jag han med allt är ett under...

Kvällen var mycket trevlig och det var god mat och fina människor som var där...jag kände mig dock absolut inge taggad på fest...trött och tråkig...det var jag det.

Kom iaf hem vid ett eller något och somnade väl vid två kanske. 14.50 kollade jag på klockan nästa gång och blev bara ännu tröttare....13 timmar är inte så pjåkigt...men det behövdes. Vi skulle sen ner till Kungsbacka för att käka lite mat och kolla på Robinson finalen med Kalle och Kristin. Det var också trevligt...men fortfarande så fanns inget glatt i mig...det var innuti som det inte känndes glatt...men kvällen var fin och vi kollade även på filmen 'Illusionisten' en mycket bra film!

Vi kom hem vid halv två kanske och bums i säng och gick nyligen upp och klockan är snart elva...Verkar som att mycket sömn är det jag behöver...kanske bra eftersom jag ska ha tenta i morgon och då är det nog bra att ha sovit så man kanske är lite klar i huvudet.

En förkylning har bitit sig fast i min kropp också...igår hade jag ont överallt, näsan rann, halsen värkte, armbågarna värkte och axlarna värkte...en hård förkylning....får knapra lite ibumetin så kanske jag tillfrisknar fort...och jag som tänkt träna hela denna vecka...men nu får jag gott hålla mig och gå till SATS och frysa mitt kort i stället och börja igen efter sommaren.

kanske ska dyka ner i någon lärobok nu och hoppas att tentan kommer gå vägen.

peace out 

2009-05-29
09:14:37

Sista dagen på Bornö

Ännu en dag har börjat...eller den började klockan sju för min del för då var det CTD-mätning. Filippas och min SISTA CTD-mätning för denna gång :)  Åt massor med havregrynsgröt till frukost och blev stoppmätt :) det var så gott, så gott.

Har precis packat mina saker och det känns som att det är mindre än innan jag åkte och det förstår jag inte riktigt hur det har gått till för jag har mer saker att ta hem, extra lakan till exempel. Det ska på ett sätt bli skönt att komma hem men på ett sätt skulle jag kunna vara kvar här länge och bara njuta. Nu när stormen lagt sig så är det verkligen underbart. Det luktar så gott ute och att ha vattnet så nära är så skönt, även om jaginte badade en enda gång denna vistelsen...men tänk i september typ...då är det säkert superhärligt varmt i vattnet. :)

Det är lite MATLAB kvar att göra idag också. Efter att Love och Johanna gjort den sista CTD-mätningen klockan elva så ska den tömmas och jag får ungefär 14 mätningar att bearbeta och lägga in i MATLAB och förhoppningsvis få fram fina grafer :)  tror att det kommer gå ganska fort eftersom jag redan har själva programmet gjort och 'bara' behöver lägga in värderna.

I morgon så är det en omtenta som ska göras...Geofysisk Hydrodynamik... jag känner mig redo på  ett sätt men samtidigt så är jag så oskäker. Jag vill verkligen klara den och det känns långt inne att jag kanske kommer göra det...men när jag tänker ännu mer och kollar på alla renskrivningar som jag har gjort så rinner det av mig och det känns som att det är en omöjlighet.  *suck*

Men nu kanske det är dags att göra något vettigt...läsa några bloggar kanske :P  vad vet jag...njuta av fina vädret kanske...

peace out