EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-10-31
14:47:07

Mina nya vänner

Sabaton är mina nya vänner som hjälper mig att bli på lite bättre humör. Tror det funkar lite. Dock är jag fortfarande förvirrad, har en väldigt märklig känsla i kroppen. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig.

Två låtar som jag tycker är bra, de har nyligen gjort ett album på svenska också, bra det med!  Får tacka min kollega Thomas som drog igång detta i köket när jag sa att han fick välja musik den morgonen då han var reserv för jag ville ha något brutalt. Han valde detta då han tyckte det var lagom, inte för mycket och inte för lite. Jag blev fast ganska så direkt! har starka funderingar på att gå på deras spelning 16 november i Scandinavium... hmmm...

peace out
 
2012-10-30
21:15:30

Hur gör man?

Nej, jag mår inte bra. Jag mår dåligt. Hoppas jag mår bra snart! 

Dagen till ära tillbringades på tåg. Det var tråkigt. Inte roligt alls faktiskt. Det var en timme som var bra och det var när jag hade Charlotte som tågvärd, hade djup diskussion vilket kanske var bra, jag vet inte... det återstår att se. Suck!

Efter jobbet gick Jag, Lisa, Daniel och Magnus på bio. Senaste Bond-filmen, lagom mycket meningslöst våld och ganska rolig faktiskt. Inte för att jag blev munter eller på bättre humör, kunde inte koppla bort vissa tankar under filmen. Inte bra. Jag måste försöka sluta tänka så mycket. Kanske inte nu, kanske ska försöka lösa problemet i stället, fast jag vet inte hur?

Nä, slut nu. Pallar inte mer av denna skit!

peace out
2012-10-29
21:05:44

Förvirrad, svårfokuserat!

Förvirrad, förvirrad, förvirrad!  Det har jag varit i princip hela dagen faktiskt. Försökte att inte tänka så mycket men det misslyckades jag med. Körde tungt och intensivt på gymmet för att fokusera på något men den molande känslan av att jag inte vet ut eller in höll sig kvar ändå. Jag fortsätter vara förvirrad, får väl se hur länge det tar innan det går över... om det gör det. Suck!

peace out