EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-08-29
21:05:41

Sinead O'Connor

Dagen har spenderats med näsan i min bok, läste ut den, Är det någon där? av Marian Keyes. Inte min typ av bok tror jag men den var bra ändå, har lånat den av Amelie för att ha som slapp sommarläsning. Har lånat två till av Amelie som också är av Marian Keyes, ska börja på en i morgon. Tiden går så mycket fortare i Ängelholm när man har något att läsa :)

Sitter också och lyssanr om och om igen på Sinead O'Conners Nothing compares to you

Hur bra som helst och hon är så vacker!


Senaste Scandinavian Tattoo är införskaffad också så det får bli kvällsläsningen innan sömnen infaller. Dags att bestämma ny tid och boka, har ju redan kommit fram till motivet nu är jag taggad igen att bli gaddad ;)

Morgondagen består av jobb hela dagen ser fram mot det!

peace out
2011-08-28
12:02:45

Förlust

Angående lokförarutbildningen så dröjer det... klarade inte sista testet igår, min simultankapacitet svek :(  ska självklart söka till nästa år! Trist men jag är ju inte av sorten som ger upp så en dag kommer jag köra tåg!

Lite nedstämd gick jag från Västra skolan i Hallsberg mot stationen och fällde en liten tår innan jag ringde till Pappsen och systeryster för att bomba fallet på mållinjen. Sedan satte jag mig och käkade och väntade på tåget. Alldeles lägligt kommer ett sms från Lisa och Daniel att jag ska komma på middag till dem. Tog mig direkt till dem när jag kom till Götet och det var gudumligt god mat och sällskap! Blev några glas vin och sedan åkte vi ner på stan och tog några öl. K
om hem halv fem i morse. Bästa sättet att fira en förlust eller?  Idag mår jag toppen! :D

Trots förlusten så är jag en glad Elinor! Hösten närmar sig och har endel inplanerat så det blir nog riktigt bra ändå.

peace out