EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-11-30
19:33:38

Tårta, Thåström och Träning

Vilken nitlott jag drog idag. Har hela veckan trott att jag började kl 5 idag. Så var inte fallet, kanske ska kolla på schemat nästa gång och skriva rätt i kalendern....  jag var på jobbet tio i fem och det var Emelie också, dock skulle jag börja kl 11. SUCK!  men det gick bra, somnade på soffan ett par timmar och drömde konstiga drömmar. Trivs ju bra på mitt jobb så jag led inte, men som sagt jag kunde fått mer sömn på natten i stället.

Jag var ju hos Lisa och Daniel i går på kalas och kom hem vid elva och sen hittade jag två gamla dagböcker jag har som ajg inte kunde sluta läsa i så jag släckte lampan vid ett. Sen var det upp kl 4 eftersom jag var klantig...


Daniels tårta, den var väldigt god!!!!
Han fick glutenfria negerbollar av mig samt receptet :D han blev mycket glad :D
Smaskiga lussekatter hade de bakat också :D


SEN TILL IDAG!!!!!   JIPPIIII JAG FICK DEN PÅ POSTEN IDAG!!!!!   GLAD GLAD GLAD!!!! Fredagkvällen räddad!!!


Var för övrigt till gymmet efter jobbet, lugnt och skönt en fredagkväll var det där. Körde stenhårt massa olika övningar och hela kroppen fick sig en omgång. GÖTT!!!

I morgon är det jobb 11-17 och sen maskerad! Längtar!!!

peace out
 
2012-11-29
15:13:00

Skogspromenad med Ville

Efter en förmiddag med tvätt och filmtittande så promenerade jag till Tuve för att gå ut med Ville. Vi tog oss en ordentlig skogspromenad och han fick springa av sig lite. Löv och lera sprutade runt honom. Det var kul att ha en stund med honom, han gör en glad, så kärleksfull, precis vad Elinor behöver. 

Han har både halsbandet och sele för att han blir lättare att hålla när han blir stark. Halsbandet har jag på för att namnbricka med telefonnummer sitter där ifall han skulle få för sig att inte lyssna på mig. 
Lilla Jag och lilla Ville :D 
I kväll ska jag till Lisa och Daniel och äta tårta. Daniel fyller år så då bjuder de på middag och tårta och jag ska snart sätta igång och fixa min present :D  tror den kommer uppskattas :D

peace out