EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-03-30
17:11:26

Överraskings-HemHemresa

WIIIIE :D

Jag har varit busig och överrastat systeryster med att komma hem. Jag åkte klockan 7 i morse från hemmet mitt och styrde näsan norrut.

Tåget gick 07.42 från Gbg-centralstation och klockan 10.35 (10 minuter tidigt) kom jag till Stockholm och jag var jättekissnödig! Trippade till toaletten där det kostade 10 kr att komma in och man kunde bara betala med tio-kronor. Jag började jakten på en bankomat då jag hade nio(!) kronor i fickan.

Hittade ingen inne i centralhuset så jag gick ut och såg en på andra sidan Vasagatan och halvsprang dit utan att bli överkörd. Tog ut en hundring och sprang gick tillbaka till växelautomaten. Då visar det sig att den endast växlar 50-lappar och 20-lappar. Jag springer in i en Pocket-shop och ber snällt att få växla min 100-lapp. Det fick jag och jag fick två 50-lappar och jag går åter till växelautomaten och får min amynt och ner för trapporna till toan.

Hela proceduren tog 25 minuter och mina knip-muskler har fått en rejäl omgång! 

Gick sedan till perrongen och tåget kom in tidigt så jag satte mig oc läste New Moon och vid 12.34 var jag framme i Tierp där Pappa väntade och vi åkte hem.


Läser denna nu :D Hur bra som helst. Nu börjar det bli riktigt spännande också :D

Mamma blev också  överraskad när hon kom hem *hihi*

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten :D 

Så härligt att vara hemhemma! :D  I morgon ska jag ut på äventyr!!! :D

peace out
2010-03-29
16:11:30

En dag på stan

Fram till nu har det varit en bra dag. Jag åkte ned på stan och träffade Amelie och vi gick runt i alla möjliga affärer. Jag inhandlade lite på Magasin 11 som idag var öppet... kan inte säga vad då det är en del av syrrans födelsedagspresent och det händer att hon kikar in här på bloggen.

När jag träffade Amelie så gick vi till Weekday och hon hittade en snygg jacka som hon ska köpa, fanns ingen storlek idag men det skulle komma i morgon. Jag provade en t-shirt men den belv inge bra på, så inget köp där. Dock var vi in på Monki och där hittade jag en sjal, funderade lite under turen och bestämde mig sedan att köpa den innan vi begav oss hemåt. Var in i affären som har örhängen som jag kikat på innan och jag tittade närmare på dem och köpte ett par. Väldigt nöjd.

Vi tog en fika på Espresso House på NK och gick sedan över gatan till Naturkompaniet där jag köpte en sån waterproof-påse, 2 liter, min väska som jag har är på 15 liter men jag ville ha en liten också som kan vara användbar då man åker till badhuset eller bara ska resa och skydda småsaker från vatten. Bilder på inlöpen kanske kommer ikväll om jag inte kommer hem allt för sent.


Supergodaset cappuccino har dom! eller?


Jag är väldigt nöjd med mina inköp och nu sitter jag i skolan och ska snart på LabView-programmeringen. Innan ska jag skriva ut mitt brev till CSN och försöka få iväg det i kväll eller i morgon, vill få iväg det så fort som möjligt så jag hinner förbereda mig om jag skulle få ett nej.


Håller tummarna för att jag får lån och bidrag även i höst!

hare gött!

peace out2010-03-28
21:22:32

Medelgympa 60 minuter

Ett lite halvbra medelgympa-pass är nu genomfört.

Hon som instruerade var duktig men jag var inte riktigt på humör så det var därför det var lite halvroligt bara.

Hon hade bra musik och det var ändå positivt!