EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-04-27
22:00:48

Grilla korv vid älven

Mamma, Pappa och jag får till Gnupe och hade med korv för att grilla. Gnupe kommer man till om man följer lite skogsvägar ca 7km och sen kommer man till vattnet. Finns så mycket vägar här omkring som man vill upptäcka! Jag och mina kära systrar har upptäckt många till häst men det finns mycket mer :-D

Lite bilder från dagen.

Väl hemma igen såg vi att rabarberna och vitlöken börjar komma :-D
Sen fick jag pappa att fortsätta på projektet att göra egen tjära men det är en annan historia, kul och mycket varmt :-D

Peace out
2013-04-21
18:18:42

Söndagsjobb

Idag blev jobbdagen bättre. Ingen sjukskrivning och allt kunde göras i maklig takt, det är det bästa!

Kalaset hos min kollega igår var trevligt, blev inte så långvarigt där men fick träffa gott folk och prata lite. Det blev bara jag och Robin som gick ut sen och vi hamnade på Clooney's som ligger i samma byggnad som Gamle Port, mycket fint ställe. Det skulle börja en live-spelning där men vi tröttnade innan det och gick hem. Jag var hemma vid halv två så det var inte farligt alls. 


Tatueringen läker fint och börjar flagna nu, ser inte så mysigt ut faktiskt. Det är lite svårt att komma åt att smörja själv, har konstruerat ett hjälpmedel av en stekspade... gäller att vara kreativ ;-)

Nu är det bara tre jobbdagar kvar innan jag drar norrut och hemhem för några dagar. Ska bli fint att träffa Mamma och Pappa. Tror syster skulle komma hem en dag också. Sen har jag ju min kära vän Tim som ska besökas, han ska bli pappa i augusti och vi har inte setts sen juni så det är verkligen dags! 
 
Söndagkvällen avslutas med bokmys i soffan, inte mycket kvar i min  bok och den är väldigt bra :D

peace out