EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-06-29
21:06:10

Bilder från senaste tiden

Här kommer lite bilder som jag tagit med mobilen. Har inte haft riktigt med tid för att ladda in dem men nu kommer det några.


Denna vy har jag på morgonen vid frukost. Det rä verkligen fint här. Speciellt när det är sol :D

Frida var i och dök med Ludde och när hon kom upp var hon full av snärjtång. Hon hade som synes en lång svans efter sig. Det är mer i bak på flaskan också, jag fick mig ett gått skratt :D

Annelie var här i helgen och Smulan var såklart med. Sötbiten :D


Midsommarfirande. Sillunch är kalasgott! Smulan har stenkoll på om någon skulle tappa något.

Närmare titt på mina ägghalvor som jag gjorde. Smaskens!

Det var fullmåne på natten och väldigt vackert! Dock ger ju inte mobilkameran någon supernajs bild :P

Tog en promenad på midsommardagen med Annelie och Janne och Smulan. Gick till gamla bayen och kollade. Nu syns det inte så bra med det var endel folk på bryggan.

Här sitter jag i Kungshamn och väntar på Janne som ska komma och hämta mig med båten för han ska göra ett dykjobb åt en person. Jag var i Göteborg en sväng och kollade till mitt bo. Blommorna levde och mina pengaträd hade fortfarande ohyra men jag dränkte in dem i såpavatten så nu hoppas jag det funkar. Den ena orkidéen börjar få en ny stängel också.  

Janne kom och vi åkte till Tommy som skulle ha hjälp med att få bort musslor och annan växtlighet på sin båt. Han har en stor gammal fiskebåt som han byggt om lite på och bor på. Det var väldigt mycket att skrapa så Janne fick sig ett ordentligt träningspass. Tommy har en katt som heter Siri. Hon kom ombord på dykbåten och gick runt och undersökte lite. Väldigt söt tycker jag!Idag tisdag har det varit tre personer här och dykt. Jag har inventerat utrustning och det tog hela dagen nästan då det är lite grejer här och var på centret, allt är inte på ett enda ställe utan lite utspritt. Vissa grejer är sålda också sedan listorna som jag hade inte var uppdaterade helt. Allt gick dock bra och nu är det bara några enstaka frågetecken och de tänker jag lösa i morgon.

Efter denna dag som kännts lång ska jag nu gå och få mig en välförtjänst sömn.

peace out
2010-06-26
18:03:06

Midsommar och sol

Oj vilken härligt bra midsommarafton det blev. Även idag har varit en kanondag!

Igår var det då sillunch och sedan hände det inte så mycket mer än lite tjöt i solen och sedan var det dags för middag och det var hur gott som helst! Grillade kött och hade egengjord potatissallad och massa smaskigt. Det var en del folk här och det blev inte allt för sent heller. Lyckades spilla ut mitt vinglas också men jag tror jag klarade mig från fläckar.

Idag har det bara varit massa gottande i solen. Helt vindstilla och inte ett moln. Kanske att man fått lite färg idag ändå för det har inte varit något att göra direkt. Janne och jag städade på morgonen och han bli klara innan de andra vaknade, bara lite dammsugning och moppning som blev kvar och det löste sig det också. Kanske att det kommer någon bild framöver som ajg tog med mobilen under gårdagen. Det är så trökigt att sitta inne när det är så fint väder ute.

Nu ska jag ta min vin/sprite blandning och gå ut i solen och läsa min bok, Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer. Den är värd att läsa, många kloka ord!

peace out
2010-06-24
22:51:32

Lite uppdatering

En bra dag har precis avslutats här på Kleven. Det känns som jag har sprungit runt och inte suttit still någon gång alls under dagen, fast det har jag. Det har varit lite allt möjligt som att skruva isär två skrivbord och hyrt ut luftpaket och tagit emot lite utrustning som varit uthyrd. Kajaken som blev uthyrd igår kom tillbaka idag trots att de skulle varit ute i 2 dagar.

Ebba kom på besök också och gjorde mig lite sällskap. Ludde var här och dök och vi körde lite Geni2000 i väntan på att Frida skulle komma och dyka med honom. Dagen har ändå gått fort och på eftermiddagen så Annelie, Lisa och Daniel och då grillade vi lite korv och hamburgare och satt i kvällssolen och åt. Sedan så bad jag pappsen ringa för det var så längesen jag pratade med honom (kändes det som i alla fall). Vi pratade i 1,5 timme så nu är det ju sovdags.

Eftersom uppdateringen är lite dålig nu när jag är här så har det ju varit lite de senaste dagarna också, inte något allvarligt men en båttur i Luddes båt till Hunnebo och Bella Gästis för lite mat. Jag är ju dock så förkyld så min smak är inte på topp, men jag kände nästan att min soppa smakade saffran :)

Nu är det sovdags så det får lite mer uppdatering någon annan dag. I morgon blir det sill-lunch och sedan grillning på kvällen. Det ska bli kul. Inga gäster så dagen kommer nog gå åt till förberedelser :)

Jag mår bra!

peace out