EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-06-29
19:37:06

Sömn behövdes tydligen...

Man skulle kunna tro att jag behövde lite sömn föregående natt..  först somnade jag i solen på uteplatsen och blev väckt efter en halvtimme av att telefonen ringde, Maria ville shoppa på rean men det hade jag gjort med min kollega Emelie hela dagen och eftersom jag hade haft jour på morgonen mellan 5 och 9 så var jag lite matt. Jag gick in till soffan för att kolla på tv men somnade även där, väcktes av att syrran smsade att jag skulle ringa, hon vill att jag skulle skicka lite papper till henne som jag har... sen somnade jag igen och kvart i åtta vaknade jag och beslutade att jag nog skulle lägga mig i sängen i stället.

Sen sov jag! väcktes vid kl elva av ett sms med bröllopsinfo, svarade på det och somnade. Väcktes vid kl 3 av ett till sms och sen somnade jag som en sten igen och sov till halv tolv. Som sagt, tror jag sovit dåligt tidigare nätter...

Så idag har jag inte varit snabb, lite seg fortfarande men hoppas på att kunna sova denna natt också även om jag sovit så mycket som jag gjort senaste dygnet. 

Ser fram mot bröllopet i morgon! Ska blir kul och spännande, får ladda med näsdukar för jag tror ju inte att mitt öga kommer vara torrt så blödig som jag är! Ska åka med Ioan och hans tjej härifrån och hoppas för all del att rummet jag ska hyra på  Ugglarps caming inte varit uthyrt i natt för då finns chansen att jag kan checka in redan innan vigseln, annars måste jag på något vis ta mig dit efter kyrkan och innan festen... suck, varför ska det vara så krångligt?!

Har med mig kameran till bröllopet, även om den inte är så bra kameran så tar den bättre bilder än mobilen. Hoppas jag kommer ihåg att knäppa bara :D  åter på söndag!

peace out
2012-06-27
22:20:13

Glass, båtar och varva disel

Efter en jobbadag på 12 timmar kom jag hem och slog mig ner på uteplatsen i solen med en kall öl i handen... gött! Dock höll sig solen i endast 20 minuter innan höghuset blev för högt, kanske tur så jag inte blev en kräfta...

Väl inne i soffan plingade Magnus och ville ha glass så han kom och hämtade mig i glass-och badbilen. Vi for till Triumf Glass vid Röda Sten. Det blev Chilipepparglass, delicatobollglass samt AfterEightglass, tre stora kulor... lyxmiddag kan man säga!

Sen tog vi promenad längst vattnet, eller ja, någon promenad blev det ju inte till 100% bara för att jag skulle stanna och kolla på båtar. Först låg Pallas inne vid bryggan och helt plötsligt kommer Gullmartank och det visar sig att den ska lägga till precis bredvid Pallas och det ville  jag ju kolla på, jösses, glad i hela kroppen bara av att se en tanker lägga till.... ojojoj, vad är jag för en typ egentligen?

 
Sen råkade Stena Scanrail komma också, så vi stog där lite till... efter henne kom bogserbåten Svitzer Oden och den svängde in mot oss också, dock tyckte Magnus att vi skulle gå tillbaka så jag fick dra mig, hade nog kunnat stå där hela kvällen och kolla på alla fina stora båtar som åkte förbi! :D    glad Elinor!

Bilderna blir ju inte så bra bara för att jag har den där nedrans sprickan i kameran... den på Stena Scanrail är ju ganska kass men villle ändå ha med den, gillar den :)

Sen går jag och nynnar på denna låt av Braderna Knäck hela tiden!!!!  lyssna och bli lika glad som jag, en liten fin predikan i början också :D
Kvällen blir inte lång, upp vid kl 4 i morn också, får väl hoppas jag slutar vid 9 dock...

peace out
2012-06-26
19:43:36

Bilder på mig självTrött och lite seg, ingen dykning blev det heller för min del för jag var då inte pigg trots powernap när jag kom från jobbet... synd, för jag hade velat det! Väldigt dyksugen nu! 

Färgade håret igår, blev nästan orange... snyggt, fast det syns knappt på bilderna... dels för de är svart/vita och den i färg är lite mörk... gick inte att fånga färgen riktigt, i solskenet lyser det verkligen!  Jag gillar!

Här kommer lite egobilder, hade inget bättre för mig, kände mig så söt så jag var ju bara tvungen att fånga på bild ;)


I morgon är det kök/pack-jobb från kl 5 till kl 17... hoppas jag överlever!

peace out