Kalas!

--2010-08-28 -- 14:57:36--
Ojojoj vilken knasig kväll det blev igår! Vi skulle gå ut Jag, Amelie, Carl, Brook och så kom Jo också. Vi förfestade lite hemma hos Amelie & Carl och pratade om allt mellan himmel och jord och det var hur najs som helst! Sen kom Brooks tjej (som jag inte kan stava namnet på) Chin typ säger man...jaja... klockan blev typ fem när jag och Jo gick därifrån helt borta om allt. Jag sov på världens bästa soffa och åkte hem vid 10 till min egen säng. Sov några timmar.

Har varit på blomsterhandeln nu och ska plantera om lite blommor, perfekt bakisgöra :D

Igår började jag skolan förresten :D det verkar vara en bra utbildning och jag tror jag kommer trivas. Vi fick ha lite aktiviteter och jag har lärt mig namnet på några i klassen i alla fall. Jag fick dock ingen hum om hur många vi är på min inriktning för vi var blandade, men som sagt så tror jag det blir kalas!

Nu ska jag fixa en annons på lite kurslitteratur och sedan ska blommisarna få ny jord :D

peace out

Hundutställning i skåneland

--2010-08-22 -- 20:46:23--


fredag tills idag har jag varit på hundutställning i SKåne med Annelie. Det var en Kooiker-träff, så det var bara massa Kooiker hundar överallt! 85 stycken hundar var det allt som allt. Det var söta Smulan som skulle ställas ut. Hon tävlade i championklassen, dock tyckte domaren om små kooikrar och Smulan är lite större så vi insåg redan tidigt på förmiddagen att det inte skulle bli något pris, men det var roligt. Smulans mamma blev bästa tik och det var roligt!

Det var min första hundutställning och jag gillade det! Ska se om Annelie vill ha sällskap på någon fler utställning framöver för jag hänger gärna med.

På kvällen var det kräftskiva och det var smaskens. Vi hade lite nubbe och vin med oss också så det blev en fnissig kväll och det var massor med trevliga människor med :D

peace out


Liten Sammanfattning av sommaren

--2010-08-17 -- 14:38:47--
Liten sammanfattning av sommaren.

I morgon jobbar jag sista dagen här för denna sommar. Jag kommer nog komma upp hit några helger i höst också om jag har tid, Miljödyket den 16:e oktober kommer jag vara här i alla fall. Känns som att denna sommar har gått ganska långsamt ändå när man tänker tillbaka. Kanske att segheten berott på att jag varit sjuk hela tiden. Det har varit mycket att göra trots att det inte varit allt för fullt med gäster. Men vi har bara varit 3 st i personalen vilket är lite för lite, så då blir det att göra. Tur att Magnus och Hanna och Niklas har kunnat hoppa in och hjälpa till lite ibland :D det gillar jag!

Jag har inte dykt så mycket denna sommar, främst på grund av förkylningen men också för att jag känner att det inte funnits tid. Jag är ju dödstrött på kvällarna när man har jobbat färdigt, med 12-14 timmars dagar är det ganska logiskt.

Jag känner att jag gjort ett bra jobb i alla fall, men det är lätt att känna sig otillräcklig ganska ofta, det är dumt men så är det. Det ska bli lite skönt att komma hem och vila upp sig lite innan skolstarten :D

Calle har med Jannes goda hjälp fått tummer ur och börjat skruva upp projektorn :D  bra jobbat!

peace out
Sol och varmt

--2010-08-15 -- 12:59:48--
Jag har varit en riktigt trötter senaste veckan. Undrar om det kan bero på att jag börjar slappna av för att jag ska åka hem snart, jag vet inte. På torsdag lämnar jag Smögen i alla fall.

Idag har vi 4 fulla utfärder och det är riktigt kul! 7 danskar och sedan har 12 personer från Atlantis i Jönköping. Sedan också lite ströfolk, jag har lagat mat till alla dessa för Lotta har stängt idag, jag gillar ju att laga mat så det har gått bra och det har inte varit något annat direkt att göra så då flöt det på utan problem.

Jag och Calle var förresten ute och dök i onsdags kväll. Det var najs, kände mig lite vinglig bara med benen men jag får dyka lite mer så jag blir bättre. Får se om jag hinner dyka något mer innan jag åker. Det var ett najs dyk och vi fick se lite nakensnäckor och en bamsehummer :D

I dag skiner solen och det är gööörvarmt!!! :D

peace out

Sol, brandmän, kompisar och medicin

--2010-08-07 -- 12:52:48--
Tänka sig att det redan gått en vecka på nya månaden. Tiden går väldigt fort här tycker jag. Jag är bara kvar i 1 och ½ vecka till.

GLADA NYHETER!!!!!  JAG KOM IN PÅ Hälsopromotionprogrammet!!!!!! :D:D:D   JIPPIIIII   :D:D:D jag är jätteglad!!!

Det har varit en bra vecka med ganska mycket att göra. Vi har haft ännu ett gäng brandmän här och det var najs ;)

Vi har haft fyra utfärder tre dagar denna vecka och det är roligt. Johanna, Johan och Felikss  var här måndag, tisdag och onsdag och gjorde några dyk och jag fick lite sällskap, det var fint!

I tisdags fick jag äntligen komma till vårdcentralen efter lite tjat på tanten i luren och det visade sig att jag fått en släng av Mykoplasma, det kan tydligen utvecklas till lunginflamation om man har lite otur, jag fick medicin i alla fall så nu mår jag lite bättre men jag är inte helt bra.

I torsdags så kom min vän Tim och hans tjej Malin på besök, det var fantastiskt roligt att se dem igen. Vi käkade lite på Havet och sedan gick vi tillbaka till centret och de åkte mot nästa semestermål som var Götet.

Igår var Jag, Janne, Annelie och Magnus ute och åt på Bremers och drack goda drinkar, det var najs :D

Idag är det ganska lungt och även i morgon händer det inte så mycket. Nästa vecka på tisdag kommer ett nytt gäng brandmän :D kalas!

hare gott i solen!

peace out


Hosta och lite folk

--2010-08-01 -- 19:18:29--
Solen har strålat hela dagen idag! Det gillar jag!

Det har varit en jobbig dag idag. Inte så att det har varit mycket att göra utan att jag har varit så trött. Tur att Sarah var här för hon erbjöd sig att ta hand om centret på förmiddagen någon timme så jag kunde få gå och sova lite. Det var snällt av henne tycker jag. Jag har bara varit hur seg i huvudet som helst idag, tycker det är jobbigt då jag vill vara kry och klar.

Förkylningnen håller i sig, hostan är kvar och jag är inne på min andra flaska hostmedicin nu. Ska försöka hinna till apoteket i morgon och köpa någon annan och testa, för på vårdcentralen vill de ju inte ha mig.

Vi har precis kommit hem från Bremers efter en smaskig middag. Jag åt hummersoppa och den var riktigt god!

Tror att jag ska ta och lägga mig tidigt idag, jag vill inget hellre än att sova.

I morgon tar vi nya tag, kommer ltie folk som vill dyka då :D   Johanna, Johan och Felikss kommer också i morgon vilket ska bli kuligt! :D

peace out


RSS 2.0