EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-08-28
14:57:36

Kalas!

Ojojoj vilken knasig kväll det blev igår! Vi skulle gå ut Jag, Amelie, Carl, Brook och så kom Jo också. Vi förfestade lite hemma hos Amelie & Carl och pratade om allt mellan himmel och jord och det var hur najs som helst! Sen kom Brooks tjej (som jag inte kan stava namnet på) Chin typ säger man...jaja... klockan blev typ fem när jag och Jo gick därifrån helt borta om allt. Jag sov på världens bästa soffa och åkte hem vid 10 till min egen säng. Sov några timmar.

Har varit på blomsterhandeln nu och ska plantera om lite blommor, perfekt bakisgöra :D

Igår började jag skolan förresten :D det verkar vara en bra utbildning och jag tror jag kommer trivas. Vi fick ha lite aktiviteter och jag har lärt mig namnet på några i klassen i alla fall. Jag fick dock ingen hum om hur många vi är på min inriktning för vi var blandade, men som sagt så tror jag det blir kalas!

Nu ska jag fixa en annons på lite kurslitteratur och sedan ska blommisarna få ny jord :D

peace out
2010-08-22
20:46:23

Hundutställning i skånelandfredag tills idag har jag varit på hundutställning i SKåne med Annelie. Det var en Kooiker-träff, så det var bara massa Kooiker hundar överallt! 85 stycken hundar var det allt som allt. Det var söta Smulan som skulle ställas ut. Hon tävlade i championklassen, dock tyckte domaren om små kooikrar och Smulan är lite större så vi insåg redan tidigt på förmiddagen att det inte skulle bli något pris, men det var roligt. Smulans mamma blev bästa tik och det var roligt!

Det var min första hundutställning och jag gillade det! Ska se om Annelie vill ha sällskap på någon fler utställning framöver för jag hänger gärna med.

På kvällen var det kräftskiva och det var smaskens. Vi hade lite nubbe och vin med oss också så det blev en fnissig kväll och det var massor med trevliga människor med :D

peace out

2010-08-17
14:38:47

Liten Sammanfattning av sommaren

Liten sammanfattning av sommaren.

I morgon jobbar jag sista dagen här för denna sommar. Jag kommer nog komma upp hit några helger i höst också om jag har tid, Miljödyket den 16:e oktober kommer jag vara här i alla fall. Känns som att denna sommar har gått ganska långsamt ändå när man tänker tillbaka. Kanske att segheten berott på att jag varit sjuk hela tiden. Det har varit mycket att göra trots att det inte varit allt för fullt med gäster. Men vi har bara varit 3 st i personalen vilket är lite för lite, så då blir det att göra. Tur att Magnus och Hanna och Niklas har kunnat hoppa in och hjälpa till lite ibland :D det gillar jag!

Jag har inte dykt så mycket denna sommar, främst på grund av förkylningen men också för att jag känner att det inte funnits tid. Jag är ju dödstrött på kvällarna när man har jobbat färdigt, med 12-14 timmars dagar är det ganska logiskt.

Jag känner att jag gjort ett bra jobb i alla fall, men det är lätt att känna sig otillräcklig ganska ofta, det är dumt men så är det. Det ska bli lite skönt att komma hem och vila upp sig lite innan skolstarten :D

Calle har med Jannes goda hjälp fått tummer ur och börjat skruva upp projektorn :D  bra jobbat!

peace out