Danmark i fyra dagar

--2009-04-26 -- 19:59:45--
I morgon klockan åtta lämnar vi GVC och åker söderut längs Sveriges kust och sedan över till Danmark...ska bli spännande...

Vi kommer kolla på många olika sorters kuster och jag tänkte ta endel kort så kan ja lägga upp här sen och visa :)  men det blir inget skrivande förrän på fredag nu...

peace out

De pengar jag donerar verkar inte vara tillräckligt

--2009-04-26 -- 11:48:06--
Läste på Aftonbladets hemsida idag att malaria dödar två barn varje minut och 300 miljoner människor blir smittade varje år. Sjukdomen är väldigt allvarlig men ändå ganska lätt att behandla. Man kan hjälpa till genom att skänka pengar till Läkare Utan Gränser.

Jag blev haffad av en människa från LUG i Nordstan i början av året och han fick mig att donera lite pengar varje månad...jag brukar mest bara lyssna på vad värvare har att säga och sen om det låter bra så kan jag tänka mig att donera..och LUG är ju en jättebra organisation att göra det till tycker jag. En liten tid senare blev jag haffad av en människa från SAK och han fick mig att börja skänka 50 kronor till dem också.

Jag skänker alltså 50 kronor i månaden till Läkare Utan Gränser och det känner jag mig nöjd med...jag har inte råd med mer...jag skänker också 50 kronor till Greenpeace varje månad och det har jag gjort sen jag var 18 år...och Svenska Afghanistan Kommitén (SAK)  får 50 kronor...det tycker jag är bra..de får iaf lite. Ändå får jag brev hem och de ringer till mig om att jag ska skänka mer...kan dom inte bara vara nöjda med vad dom får!?...de får ju mig att känna mig dålig när jag "bara" kan skänka 50 kronor....men jag har inte så mycket pengar. Och om de tycker de är lite..varför ha med det beloppet då? jag blir så sur!!  

peace out

Långkväll med GH och Speedway

--2009-04-25 -- 23:32:06--
Skjutsade Patrik så han var i Tidaholm vid fem tiden och sen åkte jag hem och slog mig ner i soffan och körde lite GH...Det blev tråkigt ganska snabbt och det blev lite minröj istället :P  Sen ringde Ebba och ville ha svar på lite frågor till ett reportage som hon ska skriva i svenska C...vi har pratat om det länge men det har inte blivit av men nu fick hon svar på frågorna och det var roligt och det blev en hel del skratt :P

Jag kom senare på att ajg ju kunde göra ett eget band på GH så jag börjar från början och kör alla låtar och att jag inte kör på Patriks...då får jag tjäna in nya låtar och gig själv det känns roligt :)

Sen ringde det på dörren och Patriks mamma kom förbi :) vi har kollat på speedway nu och det blev en andra plats för Fredrik Lindgren. Vet inte var Andreas Johnsson slutade men det gick inte så bra för honom mot slutet iaf...det är roligt att kolla på speedway...speciell när det går bra för någon svens :P   jag har inte kollat på speedway sen Tony Rickardsson var med och det var ju ett tag sen nu...hehe

Ska hämta Patrik snart i Skövde...han har inte ringt än men det hoppas jag han gör snart :)

peace out

Guitar Hero

--2009-04-25 -- 15:01:57--
WIIIE :D :D :D
Jag är så GLAD!!! (just precis nu alltså)

Jag klarade de två sista låtarna på Gitar Hero III  Legends of Rocks...eller rättare sagt de som jag sparat till sist. Det var Metallica med One och Slayer med Raining Blood. Har inte spelat på ett tag heller men tillslut lyckade jag klara dem :) inte med jättebra procent direkt och det var verkligen på håret att jag inte skulle klara det :P Men som sagt jag klarade det och jag är jättenöjd! Nu är det bara ett battle kvar med Lou och det är galet svårt...har kört det några gånger men jag orkar inte mer nu...det är så jäkla jobbigt när han får alla bra grejer och kan vara ond mot mig och jag inte får något och inte kan ge tillbaks.

Jag har provat lite på hard också men det käns som att det får vänta ett tag...det blir svårare än man tror med den orangea knappen...får jobba lite på det :P

Men alla medium utom det där battle with Lou är fullbordat :D  STOLT!!!


peace outIngen Rubrik

--2009-04-25 -- 11:02:55--
Det går inte riktigt att säga hur tentan gick. Det blir att vänta och se...skrev på alla frågor och ganska mycket på alla...sen om det bara var blaj det vet jag inte :P  Men jag hoppas att det gick bra :)

Efter tentan så gick vi och köpte suchi och åt det i solen på gräsmattan bakom skolan :) det var så skönt så :) och efter den härliga lunchen så gick vi hemåt och jag packade en väska och drog till stationen för att inte missa tåget till Patrik. Sattt och lyssande på Thåström hela vägen till Falköping och när jag kommer fram så sitter min älskade på stenkanten/muren och väntar och bara ser jättesnygg ut! nästan så jag fick svårt att gå i klackskorna :P  <3 Patrik<3

Vi tog det mest lugnt när vi kom hem och sen på kvällen gjorde i pizza som blev supergod och drack vin till...inte någon bra kombination direkt men det gick...inte så gott vin heller var det...lite syrligt. Vi kollade på Talang och sen fastnade vi framför den svenska filmen Rånarna och den var riktigt spännande :)

Det var en fin kväll :)

Idag vet ajg inte riktigt vad i ska hitta på...kanske vi kommer ner på stan lite så jag kan köpa te...annars blir det bara slappt till jag ska skjutsa Patrik till hans jobb för de ska ha någon fest i Skövde. Sen ska jag hämta honom också :) Tror det blir en bra och avslappnad dag :)

peace out

Tenta

--2009-04-24 -- 07:31:58--
okej...tentan börjar om en och en halv timme....är lite nervös faktiskt! Kunde inte sova i gårkväll heller...gick och la mig en bit efter tio och efter att ha pratat med syster Matilda i en och en halv timme :) det var ett tag sedan och jag fick lite positiv energi av att prata med henne :) Sen kunde jag inte sova...klockan tolv var jag klarvaken och var på toa för andra gången den kvällen (kanske p g a allt te jag druckit) :P Men tillslut måste jag somnat för jag vaknade till djungelvrålet :)

Jag har ingen direkt känsla till tentan...iblan kan man ju känna att det kommer gå åt skogen eller att na absoolut kommer klara den...men jag har ingen av dom känslorna i mig för tillfället...brrr...vill verkligen klara denna! 

jaja, jag får tänka positivt!

peace out 

Spinning + Core

--2009-04-23 -- 20:26:04--
Körde 30 min spinning och 30 min core nu mot kvällningen...kände i benen att jag hade tagit i på gårdagens pass...var lite trött i musklerna. Men allt gick bra och även idag var det en bra instruktör :)   Coren var också lite jobbig...speciell situpsen för jag hade lite träningsvärk sen igår så det gjorde lite ont :P 

Nu kommer jag inte träna på SATS förrän om en vecka och några dagar...ska på exkursion hela nästa vecka så då blir det inget. Men jag får gå promenader och försöka hålla igång :)

09-04-23

--2009-04-23 -- 09:48:34--

Imperiet - Bibel

Lyssna på hans röst! Helt fantastisk!
Sitter bara här och ryser och kroppen fylls av glädje :)
Thåström äger!

Blommor är vår

--2009-04-22 -- 17:35:21--


Nu har våren kommit på riktigt! Tog denna bild med flera när jag gick till träningen. Solen sken och det var väldigt fint ute. Men orken har inte kommit tillbaka. Det känndes dock bättre när jag lyssnade på lite Thåström och fick mer bra låtar av 7.   7 är en bra människa! han förser mig med massa bra Thåström live...det gillar jag! Thåström är bra på att muntra upp!

peace out

09-04-22

--2009-04-22 -- 15:09:18--

Thåström - Kärlek Är För Dom

Thåström är som jag tidigare nämnt bäst! Här är den låten från nya albumet som spelas på radion...dock inte den bästa från albumet...men det kommer fler vill ja lova!

Core30 + Spinning45

--2009-04-22 -- 14:31:42--
Tog mig iväg till SATS idag vid lunchtid och genomförde två pass...30 minuter core och 45 minuter cykling. Det gick bra båda klasserna och jag blev helt slut på cyklingen för jag hade inte noterat att det var en blå klass. Jag brukar köra 45 minuter cykel annars men då är det en gul klass vilket betyder att den inte är lika intensiv...pausen i mitten är något längre. Men det var en blå klass och det gick ju det med, väldigt mycket ståcykling var det, men musiken var mycket bra! bättre än den i gula klassen. Lite synd bara att de två 45 minuter blå cykling som dom har är vi lunchtid och det hinner jag inte när jag går i skolan.

Tog ut mig ganska rejält men jag orkare iaf ända in i mål. Hon som ledde klasserna hette Siri och var jättebra och det var roligt!

Vad är fel?

--2009-04-21 -- 16:37:17--
Jag har ingen ork att plugga. Det känns konstigt när jag andas ibland...som att jag inte får luft när jag andas in. Ibland kan det vara så att när jag andas ut så går det inte ut. Gråter för minsta småsak. Vad är felet??

Allt som har med skola är inte kul. Det har runnit av mig. Vet inte vad jag ska göra. Tentan på fredag känns omöjlig.

peace out

Lugn dag övergick till fullbokad dag i ett nafs

--2009-04-20 -- 13:46:20--
I morse var sängen så där jätteskön igen...snoozande i en och enhalv timme vilket ledde till att det inte blev någon frukost och jag fick ha lite tempo på min gång till skolan. Vi hade inte någon tid på schemat idag men Johanna och jag hade bestämt elva. Vi hämtade vår poster och satte oss i datasalen. Efter tio minuter insåg vi att det var helt onödigt att vara i skolan överhuvudtaget så vi gick hem igen...det var bara förberedelse inför redovisningen som skulle göras. På vägen hem svängde vi in på vårat favoritglass ställe...jag tog en kula med viol/lakrits och en med saffran smak...MUMS!!

Sen när jag kom hem tyckte jag att det var perfekt att tvätta när jag kom hem så tidigt. Jag bokade en tid och gick och sorterade tvätten och åt upp resterande delen av glassen. När jag sedan en halvtimme senare kommer till tvättstugan är det någon som tagit maskinerna. SUCK! sånt händer bara mig! Fick boka en annan tid istället....

Ska ta mig till Maxi sen och handla lite och så blir det kanske lite spinning och core också på SATS...måste ju träna på redovisningen också...blev helt plötsligt ganska mycket att göra idag...hehe

jaja...hare gott så länge :)

peace out

Slut på Sthlm helgen

--2009-04-20 -- 00:16:30--
Då var man hemma igen efter några dagar i huvudstaden. Det har varit jättekul att träffa Frida och vi har haft det roligt :D Föreställningen var hur bra som helst och efter den så åt vi pizza som danslärarna beställt. Hela Fridas klass var underbar och efter pizzan och en del av Fridas rosevin så gick vi till en bar och där drack jag årets första P2 :D fast den var lite för stark...bättre på Smögen :P

Frida och jag var duktiga och lyckades missa alla tunnelbanor precis vid byterna så det tog ungefär två timmar att ta sig hem. Båda hade huvudvärk och var jättetrötta...kom hem vid tre...somnade bums...


Frida och Jag på kulturhuset :)

Idag så hade Frida hudvård och makeup-lektion med mig med Mary Key produkter...det kändes bra...sen åt vi en god frukost och kollade på Alcazars nya video...Frida och flera från hennes dansklass är med!! Sen åkte vi in till stan och träffade mamma och Inger och åt på kulturhuset...Frida och mamma åkte buss hem till Gävle vid halv sju så Inger och jag åkte ut till Ektorp och kollade på hur det såg ut där nu nät det är ombyggt (Inger och Jaak bodde där förr) Det såg lite konstigt ut men jag hade inte tackat nej till takvåningarna :P

Vi åkte in till stan igen och ut på kungsholmen och kollade runt lite innan vi begav oss till centralen och mitt tåg. Tågresan var ganska trist...tur att Thåström finns!

Det har varit en fantastisk helg! Men nu måste jag tillbaka till verkligheten...tenta på fredag...måste klara denna!!!

peace out

Hufvudcity

--2009-04-18 -- 17:26:46--
Nu är jag i huvudstaden och besöker min faster Inger och min bästa vän Frida. Nu sitter jag hemma hos Inger och Mamma är här också. Vi ska gå på dansuppvisning där Frida är med och dansar på Kulturama. Det ska bli jättespännade :D

Jag kom igårkväll och jag hade sällskap av Inger hela vägen för hon hade varit på möte i Gbg. Vi kom hem och gjorde lite mat och sen drack vi  te och åt nötter. Vi spelade lite spel också. Sen när Frida ringde efter att hon var klar med kvällens föreställning så skjutsade Inger in mig till Slussen och där träffade jag min underbart glada Frida. vi gick till ett café som hade öppet till tio så vi han köpa lite te och macka.

Vi tog tunnelbanan och Lidingöbanan ut till Frida och så kollade vi på Pretty Woman och hade det mysigt...det blev sent och båda somnade bums efter filmen och massa prat.

Idag så blev det lite sovmorgon och Frida kom och väckte mig vid tjugo i elva och då hade hon gjort frukost och det var mysigt. Sen skulle Frida ha föreställnign klockan tre så vi åkte in till stan till klockan ett och där skiljdes vi och jag gick till Sergelstorg och träffade Mamma som gått runt i stan någon timme redan. Vi gick runt och jag hittade ett par skor och sen gick vi till Gamla Stan och jag gick in i min favorit affär Moon Raven...hittade en ring och ett armband. Mycket nöjd är jag :D

Eftersom vädret var kanon så gick vi till Slussen och tog en buss hem till Inger. Vi har fikat lite med hemmagjord choklad som mamma och jag köpt och drack te och kaffe. Nu har vi gjort lite mat och ska äta...sen bär det av till Kulturama och dansuppvisning...och jag ska köra bil i Stockholm...LÄSKIGT!!!

Ikväll efter föreställnignen ska vi äta lite Frida och jag med hennes danskompisar och sen åka hem till henne och mysa. I morgon vet jag inte vad som händer än men det löser sig nog :D

ha en trevlig kväll!

peace out

Stockholm

--2009-04-17 -- 07:36:44--
Efter att vi analyserat våra prover från igår och fått tillbaka postrarna så drar jag till huvudstaden. Jag åker vid tjugo i tre och kommer fram vid kvart i sex. På tåget får jag sällskap av Inger som varit här i Gbg på möte. Väl i Stockholm ska jag träffa min underbara Frida. I morgon lördag ska jag se henne dansa. Det ska bli kul! Sen kanske på söndagen ska jag träffa Jennie som jag träffade på Smögen första gången i somras...hon är just hemkommen från några månader i Thiland och jag har inte träffat henne sen i augusti. Hoppas hon har tid att träffas...och att jag har tid också...Mamma kan aldrig bestämma sig om hon ska till Stockholm eller inte...får kanske reda på det idag.

Jag gick och la mig tidigt igår och tyckte jag var så duktig. Men något sova fick jag inte...hade så sjukt ont i benen! Tror jag somnade en liten stund för jag vaknade vid halv ett och hade ännu mera ont ch huvudet sprängde...tog mig en Ibumetin och la mig igen...tog litet tag innan den började värka men när den gjorde det kunde jag sova och sov som en gris tills klockan ringde halv sju. Snoozade till tio i sju och gick sedan upp....nu sjuter jag av en väldigt got havregrynsgröt.

Så ser min dag ut...vet inte om jag hinner skriva i helgen...får se om jag lyckas beslagta någon dator...


peace

Heldag på Rörö

--2009-04-16 -- 19:16:02--
Oj vad vi fick gå mycket! kändes som flera mil!  Dock var det bara 7 km...men klippor och stenstränder och upp och ner överallt! nu är jag väldigt mör i benen vill ja lova! Men det var intresant!

Solen sken hela tiden också...så man kan ju undra vem som är väldigt röd i fejjan nu :P


Älskar västkusten!! så vackert!


en växt och lite skal


WIIIE har sett en verklig Ripström!!  :D:D  dock väääldigt svag.

Det var en bra dag men också väldigt jobbig.

peace out

Exkursion hela dagen

--2009-04-16 -- 06:49:01--
Idag är det exkursion hela dagen. Ska vara på GVC vid åtta så det blev till att gå upp klockan sex och det var underbaraste som väckte mig. Jag har det bra jag :)

Som tur är så skiner solen och det är ganska tort ute. Jag tänkte ta joggingskorna på mig för jag orkar inte klampa runt i stövlar, då kommer jag halvt avlida. Jag chansar med skor. Det är dock inte så varmt än men eftersom klockan är bara sju snart så får man ju hoppas det blir lite varmare. Det finns ju risk att det blåser längst kusten så kanske det blir vinterjackan ändå. Jag har gjort pasta och haft på pesto som jag ska ha som lunch och så har jag en burk med morötter. Ska såklart ha massa frukt med mig också :)

Tror det kommer bli bra detta :D

peace out

Dagens dag

--2009-04-15 -- 16:57:55--

Ännu en skoldag har passerat. Underbara Patrik ringde tio i sju och väckte mig osm jag bad honom göra...skulle ut och gå. Det blev en väldigt kort promenad...tog 15 minuter bara, orkade inte mer. Sen gjorde jag mig lite frukost och laddade ner Google Earth och satt och lekte med det ett tag...eller rättare sagt: lite för länge...fick skynda lite för att hinna i tid till skolan.

Väl i skolan så väntade två timmar föreläsning om tidvatten med Leif. Han är rolig och väldigt bra! dock var jag väldigt trött så koncentrationen var inte den bästa. Men det var en intressant föreläsning. sen har jag och Johanna sökt kursen vi ska gå nästa termin. Jag sökte bara Tillämpad Matematik 30 hp för det var den som rekomenderades. Johanna skrev dit några fler...vi har liksom inte fått någon info om vad det är vi ska söka...syon säger att vi får välja och vraka själv...hon kan ingenting...grrr! Men nu är det gjort och det går ju ändra om det blev helt tokigt...

satt några timmar med postern och rapporten efter lunch och det gick bra så nu är vi klara med det. Fick också den trevliga informationen att vi ska vara på GVC klockan 8 i morgon. Vi ska på exkursion i Göteborgs skärgård så då blir det till att gå upp tidigt...suck vad jobbigt!

Äntilgen får jag säga också för PowerPoint-presentationerna som är från en föreläsning för tre veckor sen har lagts ut nu så nu kan jag komplettera mina anteckningar...som jag inte kommer ihåg mycket av...suck igen.

jaja..sällskap är nästan alltid trevligt!

peace out


Vackra Smögen

--2009-04-14 -- 20:53:32--
Lite bilder från vackra Smögen


På väg till jobbet...underbart vackert!


Svanen Gundes fru kom simmandes


Patrik var i och dök på lördagen med Magnus...
de var på Pesa...ett av mina favorit ställen.


Man ser Hållö väldigt bra från centret :D

Min Kevin skulle blivit 8 år idag

--2009-04-13 -- 22:56:23--
Min kanin Kevin har födelsedag idag...fast han lever inte längre...han dog 28 september 2008. Det var ett hårt slag att inte kunna vara hos honom de sista dagarna, timmarna, minuterna. Han var den bästa vän man kan ha...och han var min vän i mer än sju år...om han bara visste hur mycket han betydde för mig.

Jag köpte Kevin för helt egna pengar när jag var 12 år gammal. Det var på sommaren och han fanns på en djuraffär i Tierp. Jag var där med pappa och jag satt framför buren med kaninungar. Det var tre stycken och Kevin kom fram till gallret och jag blev väldigt förtjust. Pappa frågade om jag skulle orka ta hand om en egen kanin och inte tröttna på den  (han visste ju hur det var med intresset av vår andra kanin som syster Matilda tog mest hand om).  Jag sa att jag absolut skulle klara det och sa att den var den sötaste av dem. 300 kronor kostade han och djurhandlaren sa: "kom ihåg att inte älska ihjäl honom".

Han fick åka i en papplåda som var lika stor som han själv hem  och väl hemma så gick jag till mamma och ville visa...jag tror hela familjen gillade honom från första stund. Matilda var på ridläger kommer jag ihåg...med Glampi. Jag visste ju inte riktigt vad han skulle heta. kom ganska snart på Kevin...det berodde på att jag ganska nyligen sett Robin Hood- Prins Of Thives med kevin Costner...fast det var Christian Slater som jag gillade men jag kunde ju inte döpa honom till Christian så det blev Kevin efter Kevin Costner som var näst snyggast i filmen *fniss*

Kevin kom att bli en speciell kanin för hela familjen och en allra bästa vän till mig. Saknar honom otroligt mycket och hoppas att han slapp lida och  eftersom jag tror att det kommer ett liv efter döden så hoppas jag också att han har det fantastiskt där han är nu!

KEVIN<3 

Sista Smögendagen

--2009-04-13 -- 14:58:57--
Ännu en fin dag på underbara Smögen. Det har varit i princip vindstilla hela dagen än så länge och fyra utfärder med massa nöjda dykare. Även om det har rulla på bra hela dagen så har det ändå inte varit så mycket att göra. Gått runt och pysslat lite med allt möjligt.

Jag skulle ha fått vara på båten idag men jag kände verkligen inte för det, vilket är väldigt konstigt eftersom att vara ute och vara på båten är det bästa som finns. Men nu kändes det inte som det var roligt. Daniel fick göra det i stället och han gillar ju det med så han var nog nöjd han med.

Patrik och Jag åker hem nu i eftermiddag vid fem typ. Han ska upp och jobba tidigt i morgon så han ville vara hemma i tid. Ganska skönt för mig också att komma hem i lagom tid så jag orkar upp i morgon.

nu ska jag gå ut och njuta av tiden!

peace out

Varmt å gött

--2009-04-12 -- 12:32:59--
Calle är riktigt snäll ibland :D Fick låna han dator lite nu och då gick humörbarometern upp :D Det är jättefint här på Smögen :D Solen strålar och det är nästan ingen vind...eller idag är det mer vind än igår. Då var det spegelblankt här utanför centret. men det är lite varmt idag iaf :D   Tror dykarna trivs väldigt bra :D

Det är ungefär 6-8meter sikt och 5-6 grade i vattnet...för kallt för mig alltså men Patrik var i och dök igår. Det var tre utfärder igår och jag tror att de flesta var nöjda. På kvällen var det Hash Run och jag var hare och la banan. kan förklara var Hash Run är i ett senare inlägg för denna dator är mini och knäpp att skriva på :P   Det blev en del öl och vi satt och pratade här ute på centret ett tag...sen gick vi till Svarta Oliver och drack öl och drink...gött!

Idag mår man som en prinsessa! Det är fyra utfärder och jag är på centret och tar hand om folk...men jag känner mig lite ringrostig...men det löser sig det med...det kom 11 glada norrmän idag också, väldigt trevliga!

Snart kommer de 11 norrmännen tillbaka från sin utfärd så jag får gå och se till att de får mat...lasange!  *mums* Lotta på Gurka & Granit som gjort!  Hon är kanon!!

Ha en fin fortsatt dag!

peace out

Smögen Smögen Smögen

--2009-04-10 -- 08:37:08--
I dag bär det av till underbara Smögen!! Solen strålar här i Falköping och det hoppas jag den gör där också! Ska bli en superlativ helg (hoppas jag) och som jag har längtat! Det är inte jätteviktigt med dykningen känner jag...det är ju väldigt kallt så jag förblir nog landkrabba denna helg...men ajg längtar efter att se alla andra dykare som är glada efter fantastiska dyk.

Åååh vad jag längtat efter detta hela vinter!!

peace out

(vem är du anonym som har kommenterat??
Tack iaf :D fina kommentarer :D sånna man blir glad av! )

09-04-09

--2009-04-09 -- 19:53:55--


Hammerfall- Any Means Necessary


Nya Hammerfall-låten har jag verkligen fastnat för! Hur bra som helst!Joacim Cans har så jäla bra röst!

Längtar efter helgens jobb

--2009-04-09 -- 16:50:38--
Det blev fint väder till slut...Göteborg badar i solsken :D Jag skulle ha träffat Ebba för att hjälpa henne med någon Svenska c uppgift :) men Ebba blev sjuk så det blev inte av, tråkigt eftersom det var ett tag sen jag träffade henne, men hoppas hon kyrar på sig snabbt :)

Har varit vrång hela dagen och inte velat göra något...nu sitter jag i Falköping hos Patrik. Fast Patrik är inte hemma...han jobbar och kommer hem vid sju tiden...åkte hit tidigare eftersom det inte blev någon date med Ebba.

I morgon far vi till Smögen :D:D ska bli jättekul! Det blir jobb också :D ännu mera kul! På lördag är det fyra turer och jag längtar så mycket efter att träffa massa folk och hjälpa till :D    Har tänkt att man kanske ska ta sig ett dopp själv...men jag vet itne...kylan i vattnet är ju inte speciellt lockande...dock det under ytan...har ju längtat sen augusti!

men nu ska jag s lite på tv och kanske spela lite Guitar Hero  :D:D

peace out

35 minuter morgonpromenad

--2009-04-09 -- 11:37:44--
Moln, moln, moln var det enda man såg när man tittade genom fönstret...jag som skulle ta en morgonpromenad tänkte jag...somnade om...vaknade...ingen sol....somnade....vaknade och drog mig upp ur sängen och tog mig en halvtimmmes promenad iaf...fast vadret var trist...ganska skönt men jag hade egentligen ingen lust. Trött blev jag också *suck*

Röj-rekord igen

--2009-04-08 -- 17:16:05--
Min 1670:e spelade omgång på avancerad röj vann jag min 25:e vinst och satte rekord!!! :D:D    184 sekunder!!! :D:D

Första gången jag vann en avancerad klarade jag den på 788 sekunder :P   lite skillnad nu...för någon dag sen bestämde jag att jag skulle försöka hamna under 200 sekunder istället för att få 2% i vinster...då fick jag efter några partier 199 sekunder...så jag klarade det ju och det var verkligen precis :)

Glad Glad Glad!!!!!  :D:D

Floder längs gatorna

--2009-04-08 -- 11:59:00--

Ja så ser det ut....och står man för nära när det kommer bilar så blir man blöt....eller mera blöt än vad man var innan eftersom regnet har en tendens att blöta ner en också.

Det var en riktigt seg morgon idag...gick upp en halvtimme innan skolan började och upptäckte när jag skulle gå tio minuter senare att jag inte hade någon tröja på mig...gick till skolan på 20 min vilket aldrig hänt tidigare tror jag...

ganska intressant föreläsning om vågor...men koncentrationen svek mig och jag hängde inte med på mycket...

har ingen ork till nått...vill bara försvinna och komma tillbaka frisk och glad

peace out


Blaj på allt!

--2009-04-07 -- 14:26:39--
En väääldigt seg föreläsning var det idag på förmiddagen. Inte fick jag godkänt på förra tentan heller, den som kändes ganska bra ändå :(   men som Patrik säger...bryt ihop, bit ihop....

Föreläsningen handlade i alla fall om vågor och det var massa matte inblandat. Det var nog inte så svårt egentligen men jag kunde inte tänka på annat än att jag missade på tentan så det blev inte så bra. Dessutom trodde vi att det skulle vara föreläsning på eftermiddagen vilket det inte skulle...suck...dålig på info är dom också!

Jag måste plugga...men jag känner inte för att göra det i mitt tillfälliga och upprörda tillstånd...vet inte vad jag ska läsa och vad jag ska försöka lära mig och vad som är viktigt .osv. osv......

peace out

Eldorado Russin

--2009-04-07 -- 08:28:20--
Förra gången som jag skulle köpa russin så var jag på Willys....där hade dom bara Eldorados russin i paket som var 200g...Jag blev lite irriterad för dessa paket är väldigt små. De hade inga andra heller. Jag tankte att dessa kommer ju inte räcka länge så jag tar några, tre blev det...de kostade ju fem kronor styck så egentligen ska jag inte klaga på kvalitén men jag kan ju inte låta bli! Det var de torraste och minsta russin jag någonsin sett! Ska inte köpa dom mer!

Core + Spinning

--2009-04-06 -- 18:32:30--
Har inte fastnat för nya core-passet än...det är helt enkelt inte roligt. Men det är ju bra träning så ska försöka se till att köra ett sånt pass en gång i veckan. Spinningen var rolig men jobbig. Det var 45 minuterspass idag och det är min favorit instruktör som hade det :) Var dum nog att ta i lite för mycket i början så fick aningens mjölksyra vilket inte är särskilt smart. men det gick bra och var roligt. I morgon är det Body Combat som gäller....om det inte blir några ändringar i schemat.

morgonpromenad

--2009-04-06 -- 11:11:19--
Som vanligt när solen lyser genom fönstret på morgonen och väcker mig så tar jag mig en promenad. Skulle posta ett paket också så jag gick ner till Coop Nära...men där var det bara en liten postlåda så jag fick gå upp för den branta backen och till Willys Hemma. Där fick det plats och sen gick jag upp för backen längs Utlandagatan och runt lite. Kan inte förklara allt men det blev mycket backar och trappor. Tror att det kan ha blivit 30 minuter totalt i tid. Väldigt skönt var det i alla fall!

Derby medför poliser

--2009-04-05 -- 17:35:44--

Nu har Patrik åkt hem och det känns lite tomt igen...dagen har varit rolig och trevligt att träffa lite folk :) Det har varit allsvensapremiär idag också...vi gick till en pubb och kollade på GAIS och ÖIS...GAIS vann med 5-1. När vi åkte med vagnen genom stan så var det massor med poliser...överallt! Det bästa var när jag kom ut från stationen och ut på Drottningtorget :D då stod det fyra polishästar där :D jag blev jätteglad...gick och log hela vägen hem :D Lite typiskt mig :P

Kvällen kommer nog inte bli så sen...har mått lite halvilla hela dagen och det vill jag få bort...sen har jag inte så mycket att göra heller.

peace out


Trevlig kväll...mindre trevlig morgon

--2009-04-05 -- 10:42:13--
Gårkvällen var sjukt rolig och trevlig! Vi kollade på Robinson och åt tacos...sen pimlade vi vin också...vi öppnade också min skumpa....den var sjukt god!! Jag somnade på soffan...Patrik fick leda hem mig sen...stackars min Patrik! Men det händer ju faktiskt inte så ofta.... :P

Så idag mår man som man förtjänar, men jag är väl inte bitter för det...det var en trevlig kväll!

Denna molniga söndag ska vi till Patriks bonussyrra här i Göteborg och hälsa på...Hans mamma, conny och Robin kommer också...ska bli roligt :D Johanna ska ha barn..och det måste vara typ vilken sekund som helst för jag tror hon gått över tiden...

Men vi ska nog ta och vakna lite först och få i oss lite frukost kanske..hehe

peace out

Slapp men skön dag

--2009-04-04 -- 16:38:31--
Patrik är hos mig och det är jättemysigt tycker jag :) vi kollade på En riddares Historia med Heath Ledger igår och det var riktigt bra! han är sjukt bra skådis! ....läste förövrigt att han skulle fyllt 30 år idag om han levt.  Jag har sett filmen förut men jag kommer inte ihåg så mycket och sen har jag sett en del av den för inte så jätte längesen...men jag blev så trött då så jag orkade kanske kolla tio minuter eller nått... men igår kollade jag på hela och det är så mycket trevligare att kolla när man är två också  :D

 Idag har vi varit till Nordstan en sväng innan vi träffade Kalle och en av hans kompisar och käkade thai :D de skulle på allsvensapremiären och det var trevligt att träffa dem :D Patrik och jag satt i solen vid kanalen vid kungsportsplatsen en stund och käkade glass innan :D det var väldigt gott och varmt och skönt :D Vi tog båda nya magnum...den med mörk choklad och den var mycket godare än den andra med ljus...fast egentligen är båda lika goda...

Efter att vi sagt hejdå till Kalle och hans vän så gick vi hemåt. Man blir så pigg av att gå i det fina vädret och så glad! Senare så ska vi ta oss till Annelie och Janne. Janne kom hem från Thailand för typ en vecka sen och det ska bli trevligt att träffa dem båda:) Patrik och jag har inhandlat lite vin och jag hoppas på att det blir lite Robinson också :D

Har precis gjort en mugg te med ett av mina favorit te...det är ett grönt te med mango i...supergott!! vi ska nog bara ta det lugnt fram tills vi ska ta oss till Annelie och Janne :)

peace out

30 min morgon promenad...3 km

--2009-04-04 -- 11:18:29--
En mycket härlig morgonpromenad gjorde jag nu på morgonen :D  3 km och jag gick runt vid Liseberg. Det var så härligt! Så skönt när det är fint väder och man kan ta sig sånna här fina promenader :D

Långsam dag

--2009-04-03 -- 16:19:43--
Föreläsaren idag hette Leif...han är expert på El Niño, som jag inte kan förklara än vad det är...men det kommer, han såg också ut som en gammal sjöman...sån man ser på film..men vitt skägg och tatueringar på armarna...fast Leif har inga tatueringar...

Han pratade om vågor och härledde lite ekvationer för långa och korta vågor...nu ska man bara försöka komma ihåg dessa...ganska intressant iaf...kunde inte ha eftermiddagsföreläsningen heller för att Lennart blivit matförgiftad eller något...läskigt!

Fick sedan sällskap av Johanna hem och det var trevligt...eller inte hem...men på vägen...tog varsin väg vid Willys...

Min dag har varit ganska trist än så länge...mycket i tankarna och när vi fick sluta tidigare har jag inte kommit på så mycket att göra...var på stan en sväng och uträttade lite ärenden...orakar inte skriva mer...´

Patrik kommer i kväll iaf...ska bli fint!

peace out

Fiskmåsar

--2009-04-03 -- 07:50:10--

Fåglar kan vara otroligt irríterande väckarklockor. HemHemma är det tranorna som regerar på mornarna när solen precis gått upp och man själv inte ska gå upp förrän om någon timme. Här i Göteborg är det inte tranor som skriker...här är det fiskmåsar!

När jag såg att det var mulet och väldigt grått ute när alarmet ringde nu på morgonen så tänkte jag att "gu så skönt att få snooza en halvtimme"... precis då upptäckte jag att fiskmåsarna sitter på taket runt om hela tegelghettot....*suck*

Men nu är jag uppe iaf och har ingen lust alls att gå till skolan. Men jag får väl pina mig iväg...verkar vara en intressant föreläsning iaf...om tidvatten.

peace out


Spinning + core

--2009-04-02 -- 21:23:48--
Tog mig iväg till SATS idag...jag var taggade men jag fick jobbiga nyheter så det var lite motigt. men jag gick dit och genomfröde båda passen och det var inte alls roligt. Hade ingen glädje i kroppen och i morgon kommer jag gnälla över att jag har träningsvärk.

De är 30 minuters pass så det blev alltså en timme totalt. Det var nya pass också..eller mest ny musik. På spinningen tyckte jag den var sämre men på coren var det ganska bra :D

Seg morgon

--2009-04-02 -- 12:41:22--

Tröck på fel knapp på alarmet när jag skulle snooza...vilket ledde till att jag vaknade och tyckte solen lös väldigt starkt in genom mitt lilla fönster. Kollade på klockan och såg till min fasa att den var fem i nio! Jag börjar skolan klockan nio! Det gick inte riktigt ihop....fick skicka sms till Johanna att jag försovit mig och att jag bara var jätteseg.

Min hjärna var verkligen inte på topp i morse. Kom hemifrån klockan halv elva...föreläsningen slutade elva så jag kom precis när den var slut. Men tydligen var det om vågor som vi pratat om på de två senaste kurserna så det var i princip inget nytt. Men det hade ju varit kul att höra....

Det blev iaf en lunch i solen i ett av GVC:s hörn. Det var skönt! Men ett moln kom och tyckte vi skulle gå in och jobba lite med arbetet så det gjorde vi.  

Nu sitter vi här i datasalen och känner fortfarande att detta är mer som ett högstadiearbete än ett proekt på universitetet. Men vi får väl bita ihop...snart klara :D

peace out


Glass i stora lass!!

--2009-04-01 -- 16:46:45--

Fick sällskap av Johanna hem :D det var hur varmt i solen som helst så det var bara att gå där och ta av sig mer och mer kläder...vi bestämde oss också för att käka GLASS!!!

Det finns ett ställe på Gibraltargatan där de gör glassen helt själv :D Kön ringlade sig ända ut på gatan från det lilla stället. Vi stog där och solen brände genom jeansen. Tillslut kom vi fram till den långa disken med massor av olika sorters glass...

för mig blev det en kula rabarber-jordgubb och en kula äpple-kanel...GOTT GOTT GOTT!!!! Vi gick och njöt i solen av våra glassar och tillslut var vi hemma hos mig :D Johanna följde med upp och det var jättetrevligt! och  det blev nog nästan en timme med prat om allt mellan himmel och jord :D

peace out


Rapportskrivande med en aning irritation

--2009-04-01 -- 14:01:02--
Solen skiner fortfarande och jag sitter instängd i en datasal med kodlås på GVC:s 3:e våning. Finns ingen chans att ta sig ut förrutom att vrida på låset....

Johanna och Jag skriver på projektet om Ripströmmar hele dagen idag. Det går ganska bra. Har skrivit endel nu och jag tog på mig att skriva om Kännetecken och Varningssystem / Räddning. När jag skrev om kännetecken så kändes det som att det blev för lite text och när jag skrev om varningsssystem/räddning så kändes det osm att det blev för mycket text. Dagens I-landsproblem fixat.

Vet inte hur länge vi ska sitta nu...men hoppas på att få gå hem snart och kanske hitta på något annat. tänkte jag skulle ta mig ner på stan en sväng och uträtta lite ärenden. Eftersom solen skiner så fint så känns det väldigt lockande.

Vår kursansvariga människa skulle lägga ut powerpoint-presentationen från i fredags på kursportalen igår vilket han inte gjort ens idag så jag är lite sur på honom. Det betyder att jag inte kan komplettera allt som jag måste komplettera i mina anteckningar. IRRITERANDE!!!  


peace out

30 minuter morgonpromenad

--2009-04-01 -- 08:59:44--

Efter två snooz så kom jag upp och tog mig en promenad i det fina morgonvädret. Det blev 30 minuter och det var hur skönt som helst. Räknar bort fem minuter av tiden också...kom egentligen hem efter 35 minuter men jag fick stå vid massa rödlysen vid Elisedal och vänta så det går bort fem minuter tycker jag. Men skönt var det i solskenet :DRSS 2.0