EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-05-31
19:43:07

Sista skoldagen idag

I dag var sista dagen på terminens sista kurs. Så de flesta har fått sommarlov nu :)  Vi hade ett seminarie och det var riktigt kul!  Uppgiften var att läsa en doktorsavhandling och det var två grupper som skulle läsa samma avhandling. Sedna så skulle en grupp agera opponenter och en grupp agera respondenter dvs. låtsas att de skrivit den och försvara avhandlingen. Min grupp var opponenter så vi presenterade själva studien och avhandlingen och sedan i frågasatte vi vissa delar och den andra gruppen skulle då försvara och svara på frågorna som vi hade.  Det gick jättebra och var som sagt kul! Vi var först ut så vi fick sedan sitta och lyssna på de andra, det var två avhandlingar till. Det gick bra för alla :)

Efter seminariet gick jag till Kompletts "Pick-up-point" och hämtade den externa hårddisken som jag beställt. Den är så fin, blänker och rymmer hur mycket som helst :D  jag är glad!

Har börjat på min artikelanalys också nu i kväll, ska försöka få färdigt den. Blev ju tvungen att göra om den då jag hade en artikel som inte var kvalitativ första gången jag gjorde den så jag måste göra om den men jag ska bara skriva en A4 och artikeln hade inte allt för svår engelska så det går nog ganska fort tror jag. 

I morgon börjar pluggandet till Fysiologi-tentan... har lagt upp en planering för hur jag ska plugga, alltså vilken del på vilken dag. Tror det blir bra. Det är ju en stor tenta så jag känner att jag får låsa in mig och fokusera järnet. Ska samtidigt vara vakt till Ville-valpen men jag tror inte att han blir något större störobjekt då jag är så van med honom nu. Kanske är bra med hans promenader som pauser så man inte blir helt stel. Jag tror att det kommer bli fina fisken! Jag ska klara tentan denna gång! tredje gången gillt!

Elinor är en glad människa som det ser ut nu och jag hoppas det håller i sig, hon funderar mycket men det är inte något som stör, hon kan koppla bort det och inte ta så allvarligt på funderingarna, hon kan släppa dem.

PEACE OUT
2011-05-31
00:35:14

Zumbamaraton

Amelie och Jag var med på Fysikens Zumbamataron idag :D det var alltså ett Zumba pass som var 2 timmar långt :D det var superkul! När det väl var slut kändes det inte som att vi varit igång i 2 timmar men det kommer nog kännas i morogn :P haha men det där kan de få göra om tycker jag :D
Jag är lite kass på att skriva in min träning här faktiskt, jaja, så kan det vara :P MOAHAHAHA
'
Träna lugnt! lyssna på kroppen!
peace out