EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-06-05
21:21:49

Stilla morgon

Det börjar ordna upp sig i sinnet nu. Känner att jag ligger på en bra nivå, hoppas det håller i sig lite. I morgon jobbar jag sista heldagen innan tre dagars ledighet. Ledigheten tillbringas på bästa Smögen och där blir det också lite jobb men eftersom det är helt annorlunda jobb blir det avkopplande även om det kan vara mycket att göra. Värmer upp lite inför sommarens bravader. Räknade ut att jag sedan i fredags har jobbat 65 timmar om man räknar med morgondagen, kanske lite väl mycket kan man tycka... det tycker jag. 


Så mysigt i morse när jag gick till jobbet. Vindstilla och gott. Vågade dock inte springa varken i går eller idag då förkylningen tränger sig på. Tänker att den ansträngningen är obra.
Kl 04.30 kryper solen fram bakom skogen, lagom när jag promenerar över Göta älvbron

Blev jätteglad över godståget som kom och tuffade förbi, mitt gillande av tåg håller i sig fortfarande även om intresset för fartyg tagit över mer. Påväg till hamnen med massa konteinrar. Då drar tankarna igång och nyfikenheten om var de ska och med vilken båt de får åka och vad som finns i dem osv...  Massor med Maersk Line-konteinrar, mitt favorit rederi :D  Tiden går fort när man funderar på sådana knasiga saker och vips är man framme på jobbet  :)
 
I morgon är det som söndag och det känns bra, då kanske jag hinner lite mer på jobbet än vad jag han idag. Kom stora leveranser så han inte med så mycket sidosaker. Hoppas jag gör det i morgon. Satsar på det.

Peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: