EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-02-18
20:12:18

Åter till arbetet

En bra dag med jobb 10-17. Inga konstigheter annat än att jag glömde gå ut med Tågabs varor :-(  dock ringde de inte och sa något om att jag missat dem så det kanske inte gick någon nöd på dem. Dock inte okej av mig att glömma, får jag skämmas lite.


Tog mig till gymmet efter jobbet och körde armar och mage-rygg. Sen hem och gå ut med Ville. Det är väldigt trist väder nu måste jag säga, men det blir bättre :D  

I går kom Maria på besök hit och vi tog en långpromenad med Ville tillsammans, det var trevligt. Det blev en hel del inte-kasta-sig-mot-andra-hundar-och-skälla-träning... det tar sig men är långt ifrån bra. Dessutom fällde han mig på kvällspromenaden när det kom en hund och gick bakom  oss som han blev väldigt inresserad av, det gick bra ett tag men så plötsligt gjorde han en sväng och gick framför mig så jag snubblade på honom och trillade. Skrapade handflatan och fick blåmärke på knät men annars oskadd. Dock blev jag besviken på Ville. Pratade lite med han som hade ägaren och hundarna fick hälsa på varandra. Skulle vilja att han kunde ta det lite lugnare med andra hundar och inte vara så hetsig, han är ju bara glad men kan likväl uppfattas som aggressiv av andra utomstående. 

I morgon är det bara tågåk som gäller mellan 5.30-13.45 sedan är jag ledig igen i två dagar, det innebär mer träning och promenader med Ville.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: