EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-07-04
19:41:50

Vinkväll

Jösses vilken varm och härlig dag det varit idag! Jag har ju varit inne i packen mellan 11-17 och är där det AC men när jag slutade var det dock gött att komma ut. Skulle kanske ha tagit shorts i stället för jeans i morse men var något förvirrad då jag försov mig lätt...

Jag kom hem vid ett, halv två i natt för jag var hos Annelie och drack vin. Det började med att jag kände mig tragisk som pimplade vin själv på måndagskvällen. När jag tömt en flarra själv så meddelade jag Annelie att jag kommer och gör tacos på tisdagen. Det var taget och hon i si tur bjöd Lisa och Daniel. Det blev en lyckad kväll och väldigt gott! Lisa och Daniel bröt upp efter mat och lite snack på bästa balkongen men Annelie och jag pimplade vidare och satt långt in på natten. Janne gick och la sig. Vi pratade om allt möjligt, bl a sorg och det fälldes lite tårar men det kändes bra ändå. 

Jag tog buss hem och har lite minnesluckor har jag märkt... men kom i alla fall hem och somnade gjorde jag inte förrän vid fyra för jag snackade i telefon och smsade massor... en bra natt! Jag är ändå nöjd trots att det bidrog till lite stress till jobbet, men jag kom i tid.  Har gått och blivit lite smygalkis tror jag.

I morgon är det jobb 5-17 så kvällen blir nog tidig här idag. Ska lyssna in mig lite på Ågrens Kapell och sen sova.

peace out
Kommentar:
2012-07-04 @ 23:45:31
#1: Syster

SMYGALKIS! ;P

Svar: hehe ja jag veeet ;)
EllenElinor

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: