EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-04-12
19:30:40

Pluggigt och Ville von busvalp

Pasta penne med spenat och franska örter är inte så tokigt så här på en tisdagskväll må jag säga, kittlar dödsskönt i kistan!
Mätt och belåten så fortsätter nu lite plugg, tänkte bli klar med den individuella reflektionen idag som vi ska göra på en vetenskaplig artikel. Måste säga att ajg tycker det är lite svårt, fast man blir bättre och bättre på att läsa de där artiklarna, engelskan börjar lätta lite vilket känns skönt.
I dag har det regnat hela dagen också, men nu kan jag ju inte ha det som motivering till att inte cykla till skolan då jag har min asuper-regnbyxor så jag drog på dem och trampade till skolan. Vi hade bara en träff med gruppen och pratade lite om hur vi ska lägga upp arbetet. Amelie messade mig vid 11 och undrade om jag kunde vakta Ville lite mellan 12 och 16, vilket jag absolut inte hade något mot. Vi blev klara fort med gruppen och jag trampade upp för Aschenbergsgatan och till lille Ville von busvalp. Tog en promenad med honom och sedan pluggade jag vidare. Gick ner på innegården och kastade lite boll med honom efter någon timme och det gillade han, tränade lite på att han skulle komma tillbaka med bollen också när han fångat den vilket han lyckades bra med :D
Bild på Ville von busvalp när han är liten och sover :D
Amelie kom hem strax efter fyra och då blev det lite te och lite prat, Carl kom också hem. Trevlig stund innan jag påbörjade den blöta hemfärden. Nu hade regnet trappat upp lite och även vinden var lite mer så jag var väldigt varm när jag kom hem!
Ingen träning idag då jag är alldeles mör i kroppen fortfarande, det var nog så jobbigt att cykla, så det får räcka, får se hur det blir i morgon. Blir jobb i morgon också, har övernattning till torsdag så det är bara kanske att jag hinner träna, annars får det räcka med cykling till jobbet i morgon :D
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: