EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-02-02
23:25:28

Lite plugg och lite matlagning med brandvarnare

I dag var det tidigt upp som gällde. Klockan sju hade jag tvättid så jag klev upp slängde in tre maskiner och gick och la mig igen. Somnade aldrig riktigt helt den timmen och när jag hade fixat tvätten till tork så åt jag lite frukost och pysslade med fotona. Jag fick nämligen hem fotona som jag framkallat igår så det var skoj att pyssla med dem.

När tvätten torkat så tog jag mig till torget för att handla. Sedan tog jag en promenad till Västra Frölunda kyrka för att kolla om det är något skoj där  för jag vill se hur den ser ut inuti. vågade inte känna på dörren om det var öppet så jag tänkte att jag ska gå på Gudstjänst på lördag klockan 11 och lyssna på lite barnkörer. Jag går aldrig i kyrkan annars så jag tänkte att det kunde vara en kul grej :D
Jag åt sedan lite lasange till lunch och pluggade lite efter det. Jag fick nämligen reda på igår att min omtenta på optiken är på lördag så jag har börjat plugga till den idag. Det är så svårt för jag vet inte i vilken ända jag ska börja.
Jag gjorde köttbullar och köttfärsbiffar med fetaost i mitten vid fyra tiden och jag har ingen fläkt, bara ett ventilationshål och det blev så mycket os att brand-varnaren började tjuta... jag hoppade högt och sladdade ut i hallen med en stol för att plocka ner den, golvet blev halt av oset. Nu vet jag i alla fall att den fungerar som den ska. I morgon blir det provsmakning av biffarna.
Jag fick tillslut upp det igenfrusna balkong fönstret och kunde vädra ut all os vilket medförde att det jättekallt i mitt lilla bo. Tur att det finns raggsockor och fleecetröjor :D
På kvällen så träffade jag Amelie och vi gick och körde ett medelgympa pass på Fysiken vilket var hur kul som helst :D
Snön bara vräker ner!
nu ska jag sova :D
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: