EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-02-05
21:40:46

Avslutar dagen med kanelbullar och öl

I dag har varit en konstig dag. Snoozade till halv tolv och vid ett åkte jag till skolan. Påväg till skolan så ringer Jo och säger att hon sitter med Lova på GVC och tänkte ta hjälp av honom till MATLAB-problemet vi har. Jag hoppade av där och vi satt där i typ två timmar och fick nästan inget gjort för Love kunde inte hjälpa oss ända fram men vi fick nog lite tips i alla fall. Jag är helt kass på programmet så jag var inte till någon hjälp.
När jo och jag bestämde oss för att gå hem så gick jag till Amelie för att vi skulle träna. När jag kom dit låg Ami i sägen och halvsov och jag var lite halv trött jag med så vi bestämde oss för att inte träna. Vi åkte till MAXI när Carl kom hem. Jag köpte ingredienser till renskavsgryta och tillagade det när vi kom hem igen.
Det blev gott och Ami och jag håller nu på att göra kanelbullar. Hoppas också de blir goda för att jag har aldrig bakat sådana förr. Har bara varit provsmakare på degen förr.
Så jag tror degen är färdigjäst för provsmakning och utbakning :D  ska ta en öl sen också, Jakob (deras inneboende) hade köpt idag så det ska bli najs :D någon rolig film blir det också :D
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: