EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-09-03
19:33:00

Fysik börjar bli roligt!

Skolan var rolig idag. Det var fysik hela dagen och det var roligt. Det mesta som han gick igenom läste jag igår så jag kände igen det mesta. Han gick igenom lite om vektorer igen och sedan var det hastighet, medelhastighet, momentanhastighet, rörelsemängd... sedan tog han lite kort om relativitetsprincipen och rörelsemängdsprincipen.

Eftersom vi började kvart över ett så han jag läsa och plugga lite på farmiddagen också vilket kändes skönt. Jag har nu läst hela kapitel ett och har förstått det jag läst så nu tänkte jag övergå till frågorna och sedan börja läsa på kapitel två. Han började gå igenom kapitel två idag så jag ska läsa det han har gått igenom och sedan se hur mycket mer jag orkar. Har druckit en stor kopp kaffe nu så jag lär nog vara pigg ett tag till :D

I morgon går vi från 8 till 9.45 sedan är hela dagen ledig för lite mer plugg ås jag har planerat dagen så att ajg gör klart kapitel två då + frågor. Ska räkna matte också tänkte jag. Sedan är det helg och jag vet inte än vad ajg ska hitta på men det löser sig nog.

Nu ska jag se om jag kan lösa uppgifterna :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: