EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-11-22
12:32:29

Sovmorgon och planerad lugn dag

Sov ända till tolv idag. Jag hade ingen klockan på ringning för jag kände att ajg skulle sova så länge som det behövdes. Jag vaknade lite då och då innan tolv men somnade på en sekund igen. Hade musik på datorn som gick på repeat med Stefan Andersson...

Idag verkar det inte bli så fartfyllt....har inte tänkt träna. Enda gången jag ska gå ut är när jag ska gå och handla. Tog sista möjlken på min gröt och det kan förstöra en hel morgon att inte få mjölk på gröten och det vill jag inte riskera i morgon.

Igår så ringde Pappa på Skype :D jag hade väldigt hög musik på datorn så det var knappt att jag hörde men jag han fram innan han han tröttna. Mamma kom också och var med på ett hörn... och sedan kom Frida också...det var jätteroligt att prata med dem :D  vi snakcade i 1,5 timme :D

Ska försöka ta en titt på lite uppgifter idag tänkte jag när det gäller dagens pluggande. Just nu har jag ingen lust alls...men den kanske kommer tillbaka... vem vet(?)

Anledningen till att det inte kommit något ord ur Glad-ordboken på några dagar är väl att jag inte är så glad och inte kan hitta något ord som passar.

peace out

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: