EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-03-18
14:07:19

Fullspäckad morgon

Ännu en härlig dag att ta i tu med. Gick upp ganska tidigt även om jag är ledig och sov väldigt skönt i Patrik brada säng. Men jag tog mig upp klockan tio över nio och började putsa fönstren i vardagsrummet. Blev lite smått arg på alla flugskitar som var där...men fick bort de flesta. Dock inte dom som sitter på insidan mellan fönstren...lyckades inte så pli på spärren som sitter där så ajg fick inte upp så ajg kunde torka på insidan. Men nu är det iaf hyfsat rent och fint.

Åt lite frukost framför datorn sen och gick därefter ut i solskenet. Tog med mig Patriks systemkamera och fotade lite också. Några bilder kommer det inte förrän i kväll kanske då Patrik inte har Photoshop på sin dator. Det blev inte så märkvärdiga bilder heller. Lite vår bara :)

Efter hemkomsten försökte jag plugga lite. Det blev cirka fem minuter, jag tänkte jag skulle gå igenom lite tentauppgifter från en tidigare tenta men det sket sig och boken bläddrade jag bara i lite. Jag SKA plugga mera.

Män Som Hatar Kvinnor blir bara mer och mer spännande och det är sudd på att man inte vill lägga ifrån sig den på kvällarna. Men sömnen är viktig så man får ge sig.

Nu ska jag äl ändå sätta mig och läsa lite i Ocean Circulation och hoppas jag förstår något. Kanske pausar för en Röj också...slog nytt rekor igen idag förresten...85 sekunder på medium röjen...har 25 sekunder på nybörjare och 788 sekunder på avancerad...har blivit beroende av det spelet....inte bra!

jaja...slut  snackat...nu MÅSTE jag plugga! Tenta nästa vecka och den MÅSTE gå bra!!! (men jag tvivlar)


peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: