EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-06-29
23:49:57

Årets första dyk är gjort och munnen är bortdomnad

Nu på kvällningen gjorde Jennie och jag ett dyk...det var fint men lite dålig sikt. Först tänkte vi ta kanalen och sedan höger längst väggen där men det var för strömt i kanalen så det blev jobbigt. Vi tog istället en sväng längst väggen på vänster sida och viken. Vi höll oss till väggen så det blev inte djupare än 5,5 meter men det var bra ändå...42 minuter var vi nere och det var 19 grader på 5 meter så jag svettades lite faktiskt. När jag loggade dyket såg jag att jag varit under exakt 38 timmar...coolt! :D


Jennie och Jag...gör någon konstig min...hehe typiskt mig


Efter att vi kom upp så var det armhävningar..sedan skulle Calle och jag testa om vår chili hade någon sting..har kommit fram till att vi måste använda de frukter som kommit för att det ska komma några nya. Vi tog en av de vita...som är lite mindre. Calle delade på längden. Det var GALET starkt!!!!  allt i munnen bara brann och det kändes som om tungan blev dubbelt så stor! 


En av våra chili plantor...vi har lite olika sorter...på två är det gröna och de är jättestora frukter...de vita blir lite mindre och fler men de är väldigt starka ändå!!!

Så...det var dagens andra del...kanoners!!!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: