EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-07-29
21:51:39

Hjärnan börjar tyna bort av allt jag vill komma ihåg

Full späckad dag med fyra ufärder och än en gång har jag fått vara offer på EFR-kurs... det var gamla farmor i köket denna gång också och kassörskan som var medvetslös. Sen fick jag dra iväg till butiken för det kom in några som hade en trasig högtrycksslang och vi hade inga här så jag fick åka. Trodde det skulle gå på tio minuter typ, men tji fick jag för inne på Smögen var det kö...lååång kö...tror hela min tripp fram och tillbaka tog ne halvtimme. Men allt ordnade sig iaf.

Nu får jag äntligen sitta ner en stund efter allt springande runt över hela centret och plockat in utrustning och letat utrustning och lite sånt...mina flippflopp är så slitna så jag har lite ont i fötterna och kände att jag behövde lite paus. Ska torka i torkrummet sen när Växjö hängt in sin adrypande blöta saker... de kom precis tillbaka från Bayen för de har gjort ett kvällsdyk.

Men allt har gått bra hela dagen och jag längtar bara efter en film nu så man kan slappna av lite....risken att somna kan jag säga är väldigt stor ikväll med. Vi försökte med Sweeney Todd igår igen och jag lyckade se ganska långt och jag har ingen aning när jag somnade och sen sov jag som en sten och vaknade 04.14.

Krånglat med bokningne har det gjort också fast egentligen inte...det var jag som missat lite och rättade till det utan att det behövdes. Men det är inte så farligt men man känner sig ju helt slut i huvudet.  Kom ihåg lappar är bra!

Ska städa snart också. Men måste vänta tills alla är klara... kan iaf börja skura damernas :D

Detta var väl det som jag minns av denna dagen.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: