EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-08-14
08:59:48

Glad i hela kroppen

Fantastisk morgon :D hela kroppen är glad :D

Igårkväll så  upptäckte jag hur vackert och häftigt åska är..tack för det Calle....har inte gilla åska alls innan igår. Calle kommer tillbaka från butiken och säger att det är himlen är valdigt fin uppe vid minigolfen (man ser ut över havet om man går några steg ut på klipporna där).

Vi åkte bort dit och det var fantastiskt coolt att se de mörka molnen framför solnedgången och sedan blixtrarna som ibland gick ner i havet vid horisonten. Ibland bara lös det uppe i molnen...fick helt enket en ny bild av åska.

Sen tog 7 kontakt med mig på msn och frågade om jag ville ha en Thåström-låt...såklart tyckte jag...och jag ångrar det ju inte om man säger så...såå jäla bra!!!
 
Sen kollade Calle och jag på film...Dobermann  hette den och jag fattade inte mycket...det var bankrån och de sköt en del och lite explosioner, jaja lyckades hålla mig vken typ hela filmen iaf :D

idag blir det en hel centerdag igen...men vi har inga utfärder utan först på frmiddagen så är det sju stycken provdyk och sedan på eftermiddagen så åker Lisa, Lena, Daniel och Calle till Bokenäs och ska a de där aktiviteterna... ska inventera lite och frosta av frysen...tänkte kolla om drickan har kommit till Ica också så jag kan hämta den...bara pyssla lite.

peace out

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: