EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-04-01
14:01:02

Rapportskrivande med en aning irritation

Solen skiner fortfarande och jag sitter instängd i en datasal med kodlås på GVC:s 3:e våning. Finns ingen chans att ta sig ut förrutom att vrida på låset....

Johanna och Jag skriver på projektet om Ripströmmar hele dagen idag. Det går ganska bra. Har skrivit endel nu och jag tog på mig att skriva om Kännetecken och Varningssystem / Räddning. När jag skrev om kännetecken så kändes det som att det blev för lite text och när jag skrev om varningsssystem/räddning så kändes det osm att det blev för mycket text. Dagens I-landsproblem fixat.

Vet inte hur länge vi ska sitta nu...men hoppas på att få gå hem snart och kanske hitta på något annat. tänkte jag skulle ta mig ner på stan en sväng och uträtta lite ärenden. Eftersom solen skiner så fint så känns det väldigt lockande.

Vår kursansvariga människa skulle lägga ut powerpoint-presentationen från i fredags på kursportalen igår vilket han inte gjort ens idag så jag är lite sur på honom. Det betyder att jag inte kan komplettera allt som jag måste komplettera i mina anteckningar. IRRITERANDE!!!  


peace out
Kommentar:
2009-04-01 @ 15:17:39

soool :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: