EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2016-02-26
21:37:01

Dimma och vakna sniglar

Huvudvärken från jordens inre attackerade mig i tisdags och har inte riktigt velat ge med sig. Ipren och Panodil har varit två goda vänner som hjälpt till att hålla den någorlunda i styr så jag i alla fall kunnat gå till skolan. Igår torsdag fick jag dock vika mig och gå hem efter halva dagen, då var det bara att gå hem och lägga sig och inte röra en fena för då gjorde det ont. Känns fortfarande men inte lika mycket, inte intagit några piller idag så det är positivt. 


Igår var en dimmig dag, inte bara i mitt huvud utan också ute. Påväg från skolan fick jag några bilder på Stena Jutlandica och mudderfartyget Hans 
 






Tidigare i veckan när huvudvärken tillfälligt varit botad med piller så har jag förberett inför sommarsäsongen. Sått sallad, gräslök, basilika, persilja, dill och tomater.  Förra veckan sådde jag två olika sorters pelargoner också. Lite trångt i mitt köksfönster nu, gjorde mer plats genom att göra en hylla av barnskyddet till spisen som jaghittade i ett skåp, man tar det man har :-)



Mina sniglar har vaknat också. Det är roligt! De har sovit sen oktober ungefär så det var verkligen på tiden!


 
 
Peace out