EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-09-29
21:23:29

Fina brev på posten

Ett mycket fint kuvert med Chamers logga på låg och väntade på hallmattan när jag kom hem efter en virrig dag i skolan. Pulsen ökade en aning och det liksom pirrade lite i kroppen, äntligen har jag fått mitt papper på att jag klarat Fartygsbefäl Klass 7 

Hur glad som helst och sen låg en avi att jag hade ett brev att hämta ut också, där blev jag lite fundersam för jag förstod inte vad det kunde vara. Hade ett annat paket att hämta så gjorde två flugor på smällen och tog med Ville Von Bus och trippade mot Selmas. Det var när han på Posten började bläddra i en låda där det stod Rekommenderad post som det gick upp ett ljus, min Sjöfartsbok såklart!  Mycket riktigt, brev från Transportstyrelsen!  Det gick snabbt, skickade in pappren förra veckan, hur glad som helst, liksom trippade som på små moln hem :-D     Så nu har jag tagit ytterligare ett steg i rätt riktning för att uppfylla min dröm om att arbeta på sjön :-)

 
Sen idag har jag också träffat min gamla kollega Emelie och hennes 9 månader gamla son Tore. Vi åt sushi och gick promenad i solen. Satt på en bänk vid Packhuskajen och pratade om allt som hänt sen senast. Tore är en mycket söt liten pojk och jag passade på att gosa och leka lite :-)

Lilla och Tore och Jag :-D