EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-01-31
19:21:22

Långa dagen :D

En redigt lång dag blev det idag, inte alls som jag planerade men riktigt bra i alla fall! Upp vid kl 4 och sedan gick tåget 5.42. Hela svängen fram och tillbaka till Båstad gick fina fisken. Träffade gamla studiekamraten Arvid, från Marina programmet, på tåget, han var påväg till Costa Rica, som han sa "alla ägodelar nedpackade i en ryggsäck", spännande med äventyr!  

Påväg mot Göteborg ringde Maria och ville hitta på något. Jag skulle ju bara göra massa såndana "nödvändiga" saker under dagen så när hon frågade om vi skulle hitta på något så sa jag aboslut!

Vi tog en kaffe på frölunda Trog och åkte sedan hem till henne. Hennes mamma är på besök så fick träffa henne också, vi kom fram till att det var i 9:an jag träffade henne senast. Jösses, vad tiden går. Vi käkade lite och Maria började jobba kl 14 så for inte till stan efter det. Påväg till bussen hem trillade jag in i lite affärer, Body Shop bland annat, ett lärorikt besök och lite fattigare :D

Passade på att göra en av det nödvändiga sakerna påvägen hem också, nämlite Coop Forum. Veckohandlingen avklarad! CHECK!

I morgon är det tidigt upp igen för då har jag reserven. Ska nog hinna tvätta i morgon också eftersom det inte blev något av det idag ;)

peace out