EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-07-31
09:38:15

Vinden viner

Helt underbart mycket folk det varit den här veckan! Det har varit att göra vill jag lova. Calle har haft OW-kurs med 7 elever och sedan har 2 st från Faluns Räddningstjänst varit här och nästa vecka kommer det 8 st.

Det är roligt när det är lite fart, dock när jag är mitt uppe i det så kan det vara lite körigt, men det går oftast över.

Jag har fått tillgång att uppdatera vår grupp Kon-Tiki Smögen på Facebook och det är roligt! nu väntar jag bara på att få tillgång till hemsidan också :D  det vill jag, får se om Calle släpper i från sig det (?)

Sarah som jobbat här tidigare år är på besök nu i helgen och det är roligt! Vi satt uppe sent igår och tjötade och drack lite öl och det var väldigt trevligt! Dock är jag lite trött idag och så var det itne så mycket utan bara en utrustning som skulle hyras ut, trodde jag. Jag hade missat att skriva in 2 stycken att de skulle komma. Jag vet ju att jag pratade med henne i telefonen och skrev på en lapp men sedan är den bara som språlöst försvunnen och jag hade inte skrivit in det i pärmen ännu. Som tur var löste det sig och vi hade utrustning och de var glada. Härligt med lättsamma och glada gäster!

Idag är det halvt storm här. Det blåser väldigt mycket och det skummar på bra ute på Stenskär. Men Janne är bra på att hitta dykplatser så de åkte till Kalven där det då är lugnt idag när vinden ligger som den gör.

Så allt är bra här på centret och det är skönt! På måndag eller tisdag kanske jag kommer i vattnet och det ska bli kalas bra! Känner att det är dags nu :P

peace out