EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-25
18:03:36

MATLAB är bra om man kan det.

Trodde jag skulle få hålla mitt goda humör idag med. Så blev inte fallet då vi skulle räkna uppgift 3 i MATLAB. Jag kan inte MATLAB så det blev ju lite svårt, sanningen är väl att jag inte fattar nått av det vi håller på med. Själva föreläsningen idag förstod jag väl men det var det som var efter lunchen som jag inte fattade. När dansken förlkarade hur jag skulle göra första uppgiften på uppgift3 så fattade jag ju efter ett tag, men de andra delarna i uppgiften ska göras i MATLAB då det går fortare och är lite bekvämare då man slipper räkna ut allt förhand.

Han fråga ju vad det var jag inte förstod. Men det går ju inte att förklara. Jag kan helt enkelt inte MATLAB och att lära sig det på tio minuter går inte! Jag kan inte formlerna som man borde kunna. Och man kan inte lära sig dom utantill bara för man ska kunna motivera dem också. *suck*

Jag och Frida gick från GVC vid tjugo i tre och åkte ner på stan tillbokrean. Men mitt glada humör låg i djupaste delen av Atlanten och omöjlig att fiska upp. Vi gick på Avenyn och sen till Nordstan men det var inge roligt. Vi kom hem och gjorde pannkakor och åt dem med hallonsylt och grädde. Det var gott, mycket gott!

nu ska jag gö nått så jag blir lite glad :)

peace out