EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-03-30
17:11:26

Överraskings-HemHemresa

WIIIIE :D

Jag har varit busig och överrastat systeryster med att komma hem. Jag åkte klockan 7 i morse från hemmet mitt och styrde näsan norrut.

Tåget gick 07.42 från Gbg-centralstation och klockan 10.35 (10 minuter tidigt) kom jag till Stockholm och jag var jättekissnödig! Trippade till toaletten där det kostade 10 kr att komma in och man kunde bara betala med tio-kronor. Jag började jakten på en bankomat då jag hade nio(!) kronor i fickan.

Hittade ingen inne i centralhuset så jag gick ut och såg en på andra sidan Vasagatan och halvsprang dit utan att bli överkörd. Tog ut en hundring och sprang gick tillbaka till växelautomaten. Då visar det sig att den endast växlar 50-lappar och 20-lappar. Jag springer in i en Pocket-shop och ber snällt att få växla min 100-lapp. Det fick jag och jag fick två 50-lappar och jag går åter till växelautomaten och får min amynt och ner för trapporna till toan.

Hela proceduren tog 25 minuter och mina knip-muskler har fått en rejäl omgång! 

Gick sedan till perrongen och tåget kom in tidigt så jag satte mig oc läste New Moon och vid 12.34 var jag framme i Tierp där Pappa väntade och vi åkte hem.


Läser denna nu :D Hur bra som helst. Nu börjar det bli riktigt spännande också :D

Mamma blev också  överraskad när hon kom hem *hihi*

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten :D 

Så härligt att vara hemhemma! :D  I morgon ska jag ut på äventyr!!! :D

peace out