EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2017-03-17
21:48:00

Skola-check, snart på havet!

För en vecka sedan, den 10 mars, presenterade vi vårt examensarbete. Det gick bra men det kunde gått ännu bättre, så är det kanske alltid? Det var roligt att opponera på en annan grupps arbete och även att bli opponerad på. I måndags hade examinatorn bestämt sig och i ett mejl fick vi vårt betyg. *trumvirvel*  EN FEMMA!!!!! Högsta betyg! Helt knasigt bra! nu väntar vi på att examinatorn ska skicka det för publicering och tryck. 
 
Så nu är det teoretiska i skolan klart, väntar på svar om en hemtenta som gjordes i veckan, men den är gjord så räknar den som klar även om det kanske blir komplettering.
 
Jag har pratat med skeppare Daniel ombord på Solando där jag ska mönstra på snart. Det var lite ovisst om när jag kan komma ombord för det var ingen last bokad än, de är i Antwerpen (Belgien) för närvarande. Jag skulle ju från början vara på Prospero men det visade sig att det kommer reparatörer ombord och då finns ingen hytt till lilla mig. Solando blir roligt, där har jag en klasskamrat som varit elev förra året och trivdes väldigt bra så hoppas att jag gör det också!
 
Så här ser hon ut. Häng med och se på kartan var vi är via MarineTraffic vettja 
 
---------------------------------------------------------------------------
 
När examensarbetet var presenterat firade jag med att titta förbi Frihamnen och tittade till GG203 Ginneton, det var ett tag sedan. Baserat på tonnage är hon den största svenska fiskebåten för tillfället. Så det här är nya Ginneton, den gamla är såld till Norge vill jag minnas(?)
Fint väder var det också, perfekt! Så grann! 
 
Det är allt för nu. Får se hur uppdateringen blir på havet, om inte annat kommer jag ha massor av bilder att bjuda på när jag kommer tillbaka :-D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: