EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2016-11-05
18:25:14

Det blir bättre

Det tog ett tag innan allt föll på plats. Stressen har lagt sig på ett lite lugnare stadie, många av problemen har löst sig. Det är ju så att det mesta löser sig men jag vill gärna se en lösning och veta hur det ska lösa sig för att vara säker och kunna släppa det.
 
  • Ny cykel löste sig och den nya är jättesanbb.
  • Vi har flyttat in i vårt nya bo.
  • Första läsperioden i skolan är över.
  • Jag har fått en kompis att skriva ex-jobb med
Jag känner mig bättre. Allt har tagit väldigt mycket tid.Läsperioden som börjar nu känns lugnare men vi ska börja skriva examensarbete nu och det kommer nog ta upp en del tid. Jag får plugga lite på radiokommunikationen då jag inte klarade säkerhetsdelen på tentan, innan jul är det tid för omtenta. 
 
Jag börjar komma på fötter och gå stadigt efter den ostabila tiden. Igår tog jag mig till och med tid att gå till Frihamnen och kolla på nya fiskebåten, det är Gifico Fiskeri som införskaffat sig en ny Ginneton. Så för att få med några bilder i det här inlägget så bjuder jag på nya Ginneton
 
Vi börjar med alla fina fiskebåtarna på rad. Klassisk bild kan vi väl kalla denna, har många bilder från just den här vinkeln i alla olika sorters väder :-) man kan inte få för många!
 
Hon är större än gamla Ginneton som ligger bredvid
 
Så fint med sprillans nytt
 
 
Blev glad av att gå och titta på dem, det gjorde gott!
 
Var och besökte bogserbåtarna för några veckor sedan också men det får jag ta i ett annat inlägg
 
peace out
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: