EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2016-06-16
22:06:51

Sommar

Det är så häligt att vara ute när det är grönt överallt. Fint med all blommor. Även om mitt jobb för närvarande innebär utevistelse så är det ju mest i längst gator bland hus och inte så mycket grönt. Då får man ta sig en promenad när man kommer hem i stället, om dagen inte bjudit på massa trappor vill säga. 

Jag har inte allt för långt till grönområde kring mitt bo vilket jag uppskattar. Promenerade en sväng en afton för ett par dagar sedan och luktade på blommorna och lyssnade på fågelkvitter. Mamma lärde mig att fåglarna slutar kvittra efter midsommar så man får ju passa på att lyssna nu. Viktig kunskap!

 
 
 
 
 
 
Förra veckan var jag hemhemma i Sevallbo på besök, fyra dagar blev det och också en kortare vistelse hos syster i Uppsala. Förutom att träffa nära och kära så blev det en löptur längst en av alla skogsvägar som finns. Jag insåg att en av de bästa lukterna jag vet är nyavverkad skog... jag fick dra ner på tempo när jag sprang förbi det ny hygget längst vägen, underbar doft! 
Jag kom precis hem innan regnet drog över! 
 
Härligt att få vila upp sig lite men det i sin tur bidrog till att en förkylning kunde börja gotta sig i min kropp så nu har jag varit snorig och hostat några dagar. Jag insåg också hur skönt det är att komma hem från jobbet och faktiskt få lägga sig på soffan och bara invänta slut på dagen. Inte behöva plugga något utan bara vara, pyssla utan att känna stress eller press. Några måsten som förvinner vilket är väldigt skönt! Behöver en tid med lite sånt nu.

Dagarna rullar på och nu är det fyra veckor kvar innan jag mönstrar på bogserbåt :-D

Peace out
Kommentar:
2016-06-23 @ 11:06:20
#1: Lovisa

Det är få saker som kan få en så lugn som att vara i naturen <3

Svar: Javisst är det underbart! :-)
EllenElinor

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: