EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2015-08-03
21:26:52

Goda dagar ombord

De totalt fyra veckorna på poopen/deck 5 är över, har varit helt knasigt kul. Så underbara människor jag fått jobba med!  Nu återstår 11 dagar ombord. Dessa sista dagar ska jag gå med styrman och se hur det fungerar.  Jättespännande!  Så det blir jobba 04:00-16:30 nu första veckan så får vi se vad det blir nästa vecka, hoppas på nattpass :-)
 
Sista lastningen på deck 5. Idag var det så lungt så vi kunde pausa och njuta av solen en stund innan det vsr dags att få ombord personbilarna. Det har inte hänt på hela sommaren! 
 
Morgonmeditation på en pållare i Travemündes sol.
 
 
Jag och Therese pejlade voider igår. Voider är tankar som är tomma, ska vara tomma, så varannan vecka kollas de, pejlar alltså. 
 
 
 
Jag har gjort ett armband också.  Valknopsarmband. Klurigt först men sen gick det fint. Inte bästa tråden jag hittade, ska se till att hitta nått bättre, blir nog snyggare då. Men jag är nöjd med det som blev, aningen brett för min modell smal på handled men blir nog som sagt bättre med smalare tråd.
 
 
Jag och Therese har också målat lite, hände också en liten olycka i färgchappet... Lyckades torka upp det mesta och få bort resterna med något starkt som inte är det bästa att andas in, effektivt på färg i alla fall
 
 
Så idag var det då dags för sista kastet med kastlinan i Travemünde. Har lagt kastlinan
redo och Nordlink ligger på sin plats när vi backar in mot terminalen.
 
Tror det får vara allt för denna gång. Ska insupa all kunskap jag kan nu med dagarna med styrman!  
 
Peace out 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: