EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-09-07
21:56:00

Sista jobbpasset på Soten

Ännu en vecka till ända, första veckan av allt det nya. Det har varit en grym vecka på många sett och vis. Avslutades både på Smögen och här i Göteborg. Fredag och Lördag, jobb på Soten, sista arbetspasset igår lördag och det var bröllop. Så fint så! Vi käkade lunch innan hela gänget på 3:an, vi har inte gjort något så samlat innan så det var trevligt!  Jag och Johan tog bussen tillbaka till gbg redan igår kväll efter bröllopet och det var skönt att komma tillbaka redan då och slippa åka tidigt på morgonen idag. Sååå skönt med sovmorgon!  Idag på dagen var jag till Amelie och hon firades lite igen av hennes mamma & pappa, syster och så Jag och Carl. Väldigt roligt att träffa dem igen. När de åkt tog jag och Amelie skogspromenad med Ville och Ossian och pratade massor :-)

Lunch på 3:ans bar och bistro på Smögen. Jag, Hanna, Johan och lille överstyrman Erik


Kapten Göran och hela besättningen :-D

Lilla Jag med Johans mössa.



 Bästa Reino fångade mig på bild också, har är lurig kära Reino, kameran i högsta hugg och så fastnar man när man minst anar det :-)
 


Som sagt, en mycket bra vecka har passerat och nu blir det nya tag med denna vecka. I morgon kommer Ville och  blir min i tre veckor, jippiii

peace out
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: