EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-05-04
20:18:00

Kanonhelg med premiärer

Premiärtur med Soten och premiärdyk har denna helg bjudit på :-D

Allt har varit fantastiskt bra! Jag är jättenöjd!



Jag gjorde min första tur med M/S Soten gick jättebra tycker jag. Det var riktigt roligt! Allt kändes bra, lärde mig massor. Bilderna nedan har Hanna tagit som också jobbar ombord :-)

På skärmarna syns det som ROV:n ser. Jag berättar lite om det vi ser.

Göran och Erik Bus styr ROV:n. Göran berättar också om det vi ser. Vi hade som en dialog, framöver kommer det väl tänkt att det är mest jag som pratar men så här i början gör i det tillsammans :-D  Jag ska läsa på ännu mer så det kommer bli fantastiskt bra. Jag ser så mycket fram mot denna sommar! 

Sälarna ligger och göttar sig :-D

Nu har jag tagit klivet in i min dröm :-) 



Idag gjorde jag årets första dyk :-D   det började med lite arbete, jag lagade rampen lite som rostat sönder. Daniel hjälpte mig. Sen tog jag en liten tur i viken och testade mina grejer och kände mig för så jag kom ihåg hur man gör allt :-) gick fint, blev inte så lång tid, 22 minuter, alldeles lagom och jag såg massor med smått och gott.


Liket är framdragen ur garderoben och får åter igen känna på havsvattnet efter vintervilan

Fix med rampen. Det blev kallt om händerna då jag fick ta av mig handskarna för muttrarna var för små, 9 grader i vattnet, det blev lite kallt ;-)

Liket får torkar i solen
Glada jag som fått bada :-D Gött i solen :-D

Helgen har varit så bra, känner att det är mest glädje som fyller mig för närvarande, visst finns det en liten detalj men tror det går över :-)

peace out
 
 
Kommentar:
2014-05-06 @ 09:03:03
#1: Syster

Ser värsta proffsig ut med mikrofon och allt :) Tror det kommer bli toppenbra det här! Vem vet, en Matilda och en Johan kanske lyckas pallra sig ner till Smögen något i sommar. Drömma kan man ju i allafall... Kram!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: