EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-03-30
19:57:00

Vårdagar= grill+utflykt

Denna helg har gått i bara positiva tecken. I går hade Jag och min kära vän Robin grillpremiär på Göteborgs bästa utkiksplats. Kom lite fler kollegor också och var med en liten stund. Jättegott med grillat och mycket fint att se solen gå ner. Dock blev det svinkallt när solen försvann så Jag och Robin gick till Halta Lottas och värmde oss. Blev en tidig kväll men mycket trevlig. Ser fram mot när det blir ljust längre och knappt mörkt så man kan sitta och njuta halva nätterna.

Börjar med en bild på vitsipporna jag hittade på min löptur i fredags :-)
 
På utsikten i Göteborg, absolut bästa platsen efter Tångudden!


Precis när Robin och Jag kom dit kändes det som sommar :-D nästan så man bländas av mitt vita skinn, lite solbränna tack! ;-)


Bästa Jag


Robin lika glad som jag över att våren är här :-D


Vi hade det gött i solen :-D
 


Robin fick vara grillmaster,


OMNOMNOM!!!


Solen börjar vandra ner bakom skogen


Kallt som attan när solen gick ner!



Vackert ljus över staden.


Som en paus bland naturbilderna och hoppet mellan lördag och söndag så kan man säga att det var dags att putsa fönstren, ja alltså det har varit det ett tag men jag har varit lat. Kan bero på att jag är väldigt pedantisk när det gäller fönsterputsning så det tar lite tid. Tur jag inte har så många fönster :-D
Rent och orent ;-D



Så till dagens utflykt. Jag kände att jag ville vara ute hela dagen. Så jag kollade med Magnus om han ville ta en tripp till norra skärgården. Han var ju lätt på så precis när mina fönster var färdigputsade så plingade han på. Det fick bli Björkö idag då varken Jag eller Magnus varit där innan. Mycket fint där ute så vi gick långt ut på klipporna och belönade med årets första glass i hamnen när vi kom tillbaka. Mycket trevligt. Väl på fastlandet kurrade magen lite så det blev (börjar bli tradition) en tur till Lilleby-grillen för en halv-special med räksallad. Förträffligt bra dag!
Vi fick åka med Svanhild :-D

Fina små fiskebåtar i hamnen :-)


 



Magnus har med sig super-kameran (avis) :-P
 
 
Så jag är mycket nöjd med min lediga helg! Har hunnit med att lyfta massa skrot på gymmet också. Ser fram mot en ny vecka, räknar ner dagarna till fredag för då far jag till Smögen :-D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: