EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-06-20
23:51:00

Midsommarafton

Jag har tillbringat min midsommarafton mestadels inomhus. Några timmar på tåget. Ja, nu är strejken över och Öresundstågen rullar igen. Så nu kan vi servera kaffe hej-vilt igen. Jag jobbade länge idag, från klockan 06.00 till klockan 22.45
 
Jag hade kök/packen 6-17 och sedan en timmes paus ungefär och gick ut till tåget 18.30 för en tur söderöver. Det var väldigt lite människor på tåget. Tror att de flesta redan planerat sin resväg på annat sett eftersom det varit strejk. Den tog ju slut i förrgår så det har nog inte rikgit kommit igång än. Jaja, det var på ett sett ganska skönt att ha det lite lungt. Tror lördag och söndag blir värre.

Två dagar tills jag flyttar till Smögen på heltid. Bara två dagar kvar att jobba på tåget. Jag biter ihop! Tror jag inte mår så bra faktiskt, det snurrar massor i huvet nu. Det går nog över, allt löser sig väl. Ska försöka sluta tänka så mycket.

Trodde jag skulle få tentaresultat igår också men något sådant fick jag icke, så nu får jag vara nervös ännu fler dagar. Suck!

Fick en uppiggande fin blick ut över havet när vi passerade Varberg på södergående. Fin kväll!  Hoppas alla har haft en fin midsommarafton.
 
peace out
Kommentar:
2014-06-21 @ 14:22:37
#1: tess

Vädret var ju inte det bästa igår.. men härlig bild!:D

sv; Hahah ja de gör ju det! Men eller hur! Så extremt snyggt, man kan visa så mycket med dem! :D Tackar du!! :3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: