EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-06-25
00:11:12

I mitt paradis

En god första dag på världens bästa plats är till ända. Idag har jag varit på dykcentret och arbetat, inte allt för ansträngande just idag men pysslat med lite smått och gått, lagat mat till exempel. Det har ju inte dragit igång till 100% än på centret så man får passa på att andas lite nu så här i början när man har tid för det... I morgon blir det dykcentret på dagen och Soten på kvällen, lång dag att se fram mot, jag är en rastlös själ för närvarande så att ha något att göra hela tiden behöver jag i nuläget, annars börjar man ju tänka en massa och det är obra.

Båtar som skådats idag är några av de vanliga fiskebåtarna, fick inga bra bilder på dem idag dock. Med kikaren i högsta hugg tittade jag när en tanker fick hjälp ut från Brofjorden av bogserbåten Boss, kikade också när lotsbåten lämnade den. Tur det finns kikare, synd att jag inte har en bra kamera :-)

Kustbevakningen tuffade förbi också, det är den enda stora båt jag sett idag, KBV 032 Lysekil var det. Hon är ett av Kustbevakningens mindre kombinationsfartyg och används både till övervakning och miljöskydd.



Solen har strålat men några moln har också skådats, blev tvungen att dokumentera dem med en bild för att jag tyckte de var så coola



Sen tog jag mig en kvällspromenad för att njuta av kvällen och mitt paradis. Tog en tur runt Hasselösund ("Sunt") och ut på klipporna där. Gick över bron också för att ta ett varv i trapporna. Passade på att ta bild därifrån också på Hasselösund.



Älskar att vara här! <3

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: